Ξεκούραση τέλος, τα… κεφάλια μέσα

Με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής, ο Μίχαλ Πρόμπιερζ πρόσφερε στους ποδοσφαιριστές του το «καρότο» της 48ωρης ξεκούρασης, αλλά τώρα ετοιμάζεται να ξαναβγάλει το… μαστίγιο! Το διήμερο ρεπό μπαίνει πλέον στο παρελθόν και από αύριο οι «κίτρινοι» θα επιστρέψουν στις προπονήσεις, ξεκινώντας την προετοιμασία για την καθοριστικής σημασίας εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Ο Πρόμπιερζ υπέβαλε τους παίκτες σε ιδιαίτερα σκληρές συνθήκες προετοιμασίας κατά την πρώτη εβδομάδα του στον σύλλογο, θέλοντας να τους δει να βελτιώνονται, αλλά και για να αξιολογήσει το επίπεδο ετοιμότητας καθενός από αυτούς.

Ο 39χρονος τεχνικός έβγαλε τα πρώτα του συμπεράσματα, προτού αναχωρήσει για την πατρίδα του, όπως και ο συνεργάτης του, Μπάρτεκ Ζαλέφσκι, προκειμένου να εκμεταλλευθούν το «νεκρό» διήμερο με τον καλύτερο τρόπο: Μελετώντας DVD, αλλά και μαζεύοντας την οικοσκευή τους, ώστε να έρθουν στη Θεσσαλονίκη για μόνιμη εγκατάσταση.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, μαζί τους να βρίσκεται από σήμερα και ο… τρίτος της παρέας, ο προπονητής τερματοφυλάκων Γκρέγκορζ Κούρτζιελ, ο οποίος αποδεσμεύτηκε από τη Λοντζ και αναμένεται να υπογράψει και επίσημα συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ Άρης, αποτελώντας τον αντικαταστάτη του απελθόντος Γιάννη Πλαβούκου.

Όλα τα κομμάτια αρχίζουν πλέον να μπαίνουν στη θέση τους, ώστε να ξεκινήσει το δεύτερο στάδιο: Μετά από μια εβδομάδα γεμάτη από διπλές προπονήσεις, εργομετρικές εξετάσεις, αλλά και έμφαση στη θεωρία, τώρα ο Πρόμπιερζ θα θέσει στο επίκεντρο το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής.

Ένα παιχνίδι, στο οποίο ο Πολωνός τεχνικός θέλει να δει την ομάδα του να αλλάζει ρότα, παρά τον αυξημένο δείκτη δυσκολίας. Το σύνολο του Νίκου Αναστόπουλου παραμένει αήττητο εδώ και ενάμιση μήνα, έχοντας αντεπεξέλθει με εντυπωσιακό τρόπο απέναντι σε κορυφαίους αντιπάλους.

Για τον Άρη, όμως, δεν θα υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη, την οποία είχε χάσει μέσα από τα χέρια του στις 16 Οκτωβρίου στην ίδια πόλη, κόντρα στον Εργοτέλη. Το γκολ του Μπούντιμιρ στις καθυστερήσεις, που είχε γράψει το τελικό 1-1, αποτέλεσε ουσιαστικά την αρχή του τέλους για τον Σάκη Τσιώλη, αλλά η επιστροφή στον «τόπο του εγκλήματος» προσφέρεται για ένα νέο ξεκίνημα…

To Top