ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξεκρέμασε τα γάντια και ξεκινά «διεθνή καριέρα» σε ομάδα της Πορτογαλίας ο Φυσέκης! (photos)

Ο Γιάννης Φυσέκης φόρεσε την φανέλα του Άρη στα πρόσφατα “πέτρινα” χρόνια του συλλόγου, κερδίζοντας την εκτίμηση και τον σεβασμό του κόσμου της ομάδας, για το ήθος και τον χαρακτήρα του. Μάλιστα, στον Άρη αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, σε ηλικία 30 ετών, για να αφοσιωθεί στις σπουδές του. Όμως… ξεκρεμάει τα γάντια του.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Διαβάστε σχετικό ρεπορτάζ του thrakisports:

“Αίσθηση προκάλεσε μια ανάρτηση του Γιάννη Φυσέκη στο facebook όπου εμφανίζεται να έχει ξαναφορέσει τα γάντια του και να συμμετέχει στις προπονήσεις της πορτογαλικής ομάδας Ναζαρέ, στην ομώνυμη πόλη που βρίσκεται στις όχθες του Ατλαντικού Ωκεανού, μια ώρα από την Λισαβόνα.

Όπως πληροφορείται το ThrakiSportS, ο ιδιαίτερα αγαπητός στον Έβρο πρώην γκολκίπερ της ΑΕΚ, του Άρη και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης (την φανέλα του οποίου τίμησε όχι μόνο ως παίκτης και προπονητής του ποδοσφαιρικού τμήματος αλλά και του τμήματος μπάσκετ) βρίσκεται το τελευταίο διάστημα για προσωπικούς λόγους στην Ιβηρική χερσόνησο, όπου κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για την επαγγελματική του αποκατάσταση μόλις ολοκληρώσει το διδακτορικό του.

Ο ίδιος είχε άλλωστε πολλές φορές στο παρελθόν προαναγγείλει ότι έβλεπε το επαγγελματικό του μέλλον στο εξωτερικό. Ο Γιάννης Φυσέκης αναμένεται να ολοκληρώνει το διδακτορικό του στο Τμήμα Μοριακής Βιολογίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης την ερχόμενη άνοιξη, οπότε και αναμένεται να κάνει την σχετική παρουσίαση. Επειδή ωστόσο των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, ο ίδιος από τώρα κάνει τα κουμάντα του για την επαγγελματική του αποκατάσταση από τη νέα χρονιά στην περιοχή της Λεϊρία, κοντά στην Λισαβόνα.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του εκεί αποφάσισε λοιπόν να συνεχίσει τον αθλητισμό και μόλις οι παράγοντες της τοπικής ομάδας της Ναζαρέ αντιλήφθηκαν τι διαμάντι είχαν στα χέρια τους, φρόντισαν αμέσως να τον πείσουν να… ξεκρεμάσει τα γάντια του και να βοηθήσει την τοπική ομάδα με την εμπειρία του. «Διεθνής καριέρα…ως (πρώην) παλαίμαχος!
Άλλωστε λένε, πως ο τερματοφύλακας αποδίδει καλύτερα μετά τα 30»,
 σχολιάζει με χιούμορ ο ίδιος ο Φυσέκης (που εαν ανήκε ακόμα στον Άρη θα έπαιζε σίγουρα βασικός μετά τον τραυματισμό του Κουεστα) που έχει να λέει για την οργάνωση που έχει ο σύλλογος, αν και υποτίθεται ερασιτεχνικός, με τμήματα Footsal και Beach Soccer και οργάνωση που ίσως να είναι και καλύτερη από αυτήν ομάδων της Super League στην Ελλάδα.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η Πορτογαλία είναι η ενεργεία πρωταθλήτρια Ευρώπης και σε αντίθεση με μια άλλη πρωταθλήτρια Ευρώπης πριν 15 χρόνια, επενδύει πάνω σε αυτήν την επιτυχία βγάζοντας συνεχώς παίκτες, ταλέντα και ομάδες…”.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάνει ένα σπορ, γρασίδι, στάδιο και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, περιλαμβάνεται ο Yiannis Fysekis, , τα οποία χαμογελούν, υπαίθριες δραστηριότητες
To Top