Πρώτο ξεμούδιασμα με τεσσάρα!

Θετικό ήταν το πρώτο δείγμα του Άρη, στο πρώτο του φετινό φιλικό κόντρα στην Πιρίν, στο Πράβετς της Βουλγαρίας. Με πρωταγωνιστή τον Μανιά που σκόραρε δυο γκολ ( Αγγελούδης και Σταμπολζίεφ τα άλλα δυο) επικράτησε της βουλγάρικης ομάδας με 4-0.

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου είχε την ευκαιρία να βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα, χρησιμοποιώντας όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του.

Το πρώτο τέταρτο ήταν αναγνωριστικό με τους κίτρινους να εμφανίζονται όπως είναι φυσιολογικό “πιασμένοι” από τις δυνατές προπονήσεις. Στη συνέχεια ωστόσο ανέβασαν ρυθμούς άρχισαν να γίνονται απειλητικοί και στο 19′ άνοιξαν το σκορ με τον Μανιά που αξιοποίησε την κάθετη μπαλιά του Τριανταφυλλάκου, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Άρη.

Δέκα λεπτά αργότερα, στο 28′, ο Μανιάς διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα, και του Άρη, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα, και πάλι μετά από πάσα του Τριανταφυλλάκου.

Ο Αγγελούδης που μπήκε στο παιχνίδι στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου στη θέση του Μανιά έκανε το 3-0 στο 54′. Ο ίδιος παίκτης στο 72`, βρήκε ωραία στην καρδιά της άμυνας της Πιρίν τον υπό δοκιμή Σταμπολζίεφ, που διαμόρφωσε με πλασέ το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΡΗΣ: Μπουζάνης (30′ Καράδαης, 60′ Γκελής), Λεμονής (30′ Ψυχογιός, 60′ Αχείμαστος), Κύργιας (46′ Ηρακλής), Πουλίδο (46′ Νταμαρλής), Μαργαρίτης (46′ Γκόλιας), Οικονομόπουλος (46′ Έλσνερ), Παπαδόπουλος (46′ Αντωνιάδης), Τριανταφυλλάκος (46′ Σουνάς), Σταυρόπουλος (46′ Ρένια), Καραγιάννης (30′ Κοτσαρίδης, 60′ Σταμπολζίεφ), Μανιάς (46′ Αγγελούδης).

ΠΙΡΙΝ: Γιάνεφ, Λαπάντοφ, Φιντάνιν, Γκούτσεφ, Βιτάνοφ, Νικόλοφ, Λαζάροφ, Παναγιότοφ, Μάρτσεφ Β., Μπλιζνάκοφ, Πετρόφ.

To Top