ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Ξεμούδιασμα” με φιλική επικράτηση (2-1) για τον Άρη

Χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος είχε την ευκαιρία να εξάγει ο Νίκος Αναστόπουλος, από το σημερινό φιλικό με την Πύδνα Κίτρους, στο οποίο οι “κιτρινόμαυροι” επικράτησαν με 2-1. Καπνίδης και Ντόγος τα δύο τέρματα του Άρη.

Ισόπαλο έληξε το πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να ευστοχούν από τα έντεκα βήματα, μία φορά έκαστος. Στο 10΄ο Αντώνης Καπνίδης άνοιξε το σκορ (1-0), για να ισοφαρίσει στο 37΄σε 1-1 ο Πετρουζέλης, σε πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Τζινάρ, ο οποίος ανέτρεψε στον Τρικαλόπουλο. Στο ενδιάμεσο, κάποιες επιθετικές προσπάθειες των “κιτρινόμαυρων” δεν απέφεραν ουσιαστικά αποτελέσματα, ενώ ιδιαίτερα κινητικοί παρουσιάστηκαν στα πρώτα 45 λεπτά και οι φιλοξενούμενοι.

Με πολλές αλλαγές ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο από πλευράς Άρη με τον Νίκο Αναστόπουλο να αλλάζει τα 7/11, αλλά και το σύστημα σε 4-4-2 με τους Κυβελίδη και Κωνσταντινίδη στην κορυφή. Στην πρώτη αξιόλογη επιθετική προσπάθεια των “κιτρινόμαυρων” στο δεύτερο μέρος, ήρθε και το γκολ με τον Ντόγο μετά από πολύ ωραία ατομική προσπάθεια και συρτό σουτ εκτός περιοχής στο 59΄να πετυχαίνει το 2-1. Το σύνολο του Νίκου Αναστόπουλου, έφτασε μία… ανάσα από το 3-1 στο 89΄, αλλά η “βολίδα” του Μπουλγκουρίδη, εκτός μεγάλης περιοχής σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Άρης: Τζινάρ (46΄Σιδεράκης), Γεωργιάδης (46΄Σαμαρόπουλος) , Μαζουλουξής, Μελισσάς (46΄Καζναφέρης), Τσουμάνης (46΄Ντόγος), Ιντζίδης (73΄Βουτσιάς), Πόι (46΄Κυβελίδης), Καλογέρης (82΄Ανδρεάκος), Καπνίδης (46΄Κωνσταντινίδης), Ν΄Λουντούλου (76΄Μπουλγκουρίδης), Βουτσιάς (46΄Ντούνης)

Πύδνα Κίτρους: Tαταρίδης (68΄Αλυσανδράτος), Κόλλα, Ραπτόπουλος, Δημητρίου (83΄Γελαδάρης), Κωτσιόπουλος, Πετρουζέλης, Σαβελίδης (87΄Σκριβάνος), Δήμας, Κυπαρίσσης, Τρικαλόπουλος (55΄Τσιούνης), Όττα

 

To Top