ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ξεμπρόστιασμα…από Δέλλιο: “Δεν έδωσα ποτέ εντολή για καταγγελία! ” – Ύποπτος ο ρόλος του… τηλε-δικηγόρου! (photos)

Μέσω Facebook, τόσο με τοποθέτησή του, που αναρτήθηκε στον προσωπικό του λογαριασμό, όσο και με σχόλιο-παρέμβαση σε δημοσίευμα περί συμμετοχής του ίδιου (μαζί με άλλους 7 πρώην παίκτες της ΠΑΕ Άρης) σε κατάθεση καταγγελίας εις βάρος του Άρη, σε Κοντονή, ΕΠΟ, ΕΕΑ κ.α. , ο παλαίμαχος τερματοφύλακας των κιτρινόμαυρων, Αλέκος Δέλλιος ξεκαθαρίζει πως ουδέποτε έδωσε εντολή σε δικηγόρο να προχωρήσει σε καταγγελία εξ΄ονόματος του!

Μάλιστα απειλεί να απαντήσει νομικά γιατί (προφανώς) χρησιμοποιήθηκε! Η συγκεκριμένη καταγγελία έγινε με πρωτοβουλία του γνωστού και μη εξαιρετέου… τηλε-δικηγόρου Γιώργου Παπαγόπουλο, ο οποίος… αγορεύει στις εικονικές τηλεοπτικές δίκες, προφανώς για να ικανοποιήσει την ματαιοδοξία του.

Αυτό δεν θα ενοχλούσε, εάν για μια ακόμη φορά επιχειρεί (εις μάτην) να δημιουργήσει εμπόδια στον Άρη (τελικά μήπως έχει για λόγους που ξέρει ο ίδιος κάποιο… σύνδρομο καταδίωξης;), ασκώντας έναν (επιεικώς) “ύποπτο” ρόλο!

Όπως αναφέρει ο Δέλλιος αδειάζοντας τον τηλε-δικηγόρο και φέρνοντας στην επιφάνεια ένα τεράστιο ηθικό ζήτημα:

«Κύριοι, αναφορικά με την εμπλοκή του ονόματός μου σε μια επιστολή που είδε το φως της δημοσιότητας, μαζί με άλλους πρώην ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Άρης, έχω να δηλώσω ξεκάθαρα τα εξής: Ουδέποτε έδωσε εντολή ή εξουσιοδότηση να χρησιμοποιηθεί το όνομά μου, σε κάποια μορφή επιστολής, και να αποσταλεί σε οποιαδήποτε αρμόδια αρχή ή φορέα. Θεωρώ απαραίτητη αυτήν την διευκρίνιση, επειδή έχω μάθει στην ζωή μου να κοιτάω τον Λαό του ΑΡΗ στα μάτια. Αυτά προς το παρόν και επιφυλάσσομαι για άσκηση κάθε νομίμου δικαιώματός μου.

Με τιμή, Αλέξης Δέλλιος.»

 

 

To Top