ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ξενάγηση Κλαρκ σε Μουσείο και “Nick Galis Hall”: “Μου λείπει ο κόσμος του Άρη, συνεχίστε την καλή δουλειά” (photos)

Ο πρώην παίκτης της ομάδας του Άρη, Κίκι Κλαρκ, ξεναγήθηκε από τον Εντεταλμένο Σύμβουλο της Άρης Κ.Α.Ε. Μάνο Λάσκαρη, στο Μουσείο, στο ανανεωμένο “Nick Galis Hall”, στα ανακαινισμένα αποδυτήρια και στο “ενισχυμένο” γυμναστήριο και δήλωσε εντυπωσιασμένος από τις μεγάλες αλλαγές!

“Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τους νέους ιδιοκτήτες του Άρη που με δέχτηκαν εδώ και τακτοποίησαν μια κατάσταση του παρελθόντος”, δήλωσε ο Kίκι Κλαρκ. “Είναι σπάνιο να βρίσκεις ειλικρινείς ανθρώπους που κάνουν το σωστό. Είμαι ευγνώμον και χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και οι ιδιοκτήτες χειρίστηκαν την υπόθεσή μου με τον σωστό τρόπο. Δεύτερον, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους του Άρη που με στήριζαν τα χρόνια που ήμουν εδώ. Είστε σπουδαίοι. Μου λείπετε. Είστε μακράν οι καλύτεροι. Ήταν η καλύτερη ατμόσφαιρα που έχω  παίξει ποτέ στην Ευρώπη. Συνεχίστε την καλή δουλειά και καλή τύχη στην ομάδα”.

Όσον αφορά στις αλλαγές, σχολίασε: “Το Μουσείο είναι πανέμορφο. Πέρασα υπέροχα περπατώντας σε αυτόν τον χώρο. Είδα κάποια ονόματα από την εποχή που ήμουν εγώ εδώ, είδα τα τρόπαια. Είναι πραγματικά σπουδαίο. Όσον αφορά στα αποδυτήρια, όλα έχουν γίνει πολύ επαγγελματικά! Θέλω να πω ιδιαίτερα για τον Νικητάκη. Είναι σπουδαίος τύπος. Είναι μακράν ο καλύτερος φροντιστής. Τα πράγματα πάνε καλά εδώ και είμαι χαρούμενος για αυτό”.

clark_pale_epistrofi__1 clark_pale_epistrofi__2 clark_pale_epistrofi__3 clark_pale_epistrofi__4 clark_pale_epistrofi__5clark_pale_epistrofi__7 clark_pale_epistrofi__8 clark_pale_epistrofi__9 clark_pale_epistrofi__10 clark_pale_epistrofi__11

 

To Top