Ξενάγηση των Κινέζων επιχειρηματιών στο “Κλεάνθης Βικελίδης” από Καρυπίδη

Κινέζοι επιχειρηματίες έρχονται στο Κλεάνθης Βικελίδης και ενισχύουν την συνεργασία τους με τον Θόδωρο Καρυπίδη, την ώρα που έμμεσα “μπαίνει στο παιχνίδι” και η ΠΑΕ Άρης!

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Όπως έγινε γνωστό, από χθες βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη εκπρόσωποι 14 βιομηχανικών και επενδυτικών ομίλων της Νότιας Κίνας, μετά από πρωτοβουλία της Hellenic Trade Council (HETCO) της οποίας ηγείται η Ειρήνη Καρυπίδη. Πρόκειται για μια επίσκεψη που προκάλεσε η HETCO, προκειμένου να βρεθούν στην Θεσσαλονίκη εκπρόσωποι μεγάλων επιχειρήσεων, εταιριών που δραστηριοποιούνται στην Ντον Γκουάν σε τομείς όπως γεωργία, βαριά βιομηχανία, τουρισμό, υγεία, real estate, κατασκευές, τεχνολογία κτλ.

Πέρα από τις συζητήσεις και τις επαφές τους για 48 ώρες με εκπροσώπους φορέων της Θεσσαλονίκης, υπάρχει συνάντηση και με τον Θόδωρο Καρυπίδη στο Κλεάνθης Βικελίδης. Συγκεκριμένα, οι Κινέζοι θα ξεναγηθούν σήμερα στις εγκαταστάσεις του γηπέδου του Άρη, ενώ όπως έγινε γνωστό θα γίνει αναλυτική παρουσία του πλάνου ανακαίνισης του γηπέδου, αλλά και ο σχεδιασμός που υπάρχει προκειμένου να προωθηθεί το (ισχυρό) brand name του κιτρινόμαυρου συλλόγου και ειδικότερα του ποδοσφαιρικού στην αγορά της Κίνας.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά από το περιβάλλον του Καρυπίδη, αναμένεται να υπογραφούν συνεργασίες που θα ξεκινούν από την προώθηση προϊόντων του Άρη στην Κίνα, μέχρι την φιλοξενία παιδιών των ακαδημιών των ομάδων της Ντον Γκουάν σε summer camps που θα δημιουργήσει η ΠΑΕ.

Επί της ουσίας πρόκειται για ένα ακόμη επιχειρηματικό βήμα της οικογένειας Καρυπίδη, με τον Άρη να μπαίνει έμμεσα στον “χάρτη”, με όποιες αναμενόμενες ωφέλειες μπορεί να επέλθουν από όλο αυτό το πλαίσιο συνεργασιών και συμφωνιών.

To Top