Ξενίδης στο PRESSARIS: “Τυπικός ο Άρης για Καστίγιο, σε ανοιχτή γραμμή με Ηλιάδη”!

Ο Γιώργος Ξενίδης επί σειρά ετών φίλος του Νέρι Καστίγιο και ο άνθρωπος που χειρίζεται το θέμα του διακανονισμού με τον Μεξικανό πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη μίλησε στο PRESSARIS με αφορμή την πορεία της εξόφλησης των διακανονισμών του άρθρου 99.

“Η αλήθεια είναι πως το καλοκαίρι όταν επιχειρήσαμε να κάνουμε τους διακανονισμούς είδα κάτι το διαφορετικό από τους ανθρώπους του Άρη. Για τον Νέρι, δεν τίθεται θέμα καθυστέρησης, όταν πρόκειται για μια ή δυο μέρες. Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κανένα θέμα με την εξόφληση. Ήδη ο Καστίγιο πήρε την προκαταβολή και την πρώτη δόση και είμαστε σε ανοιχτή γραμμή με τον Ηλιάδη” τόνισε χαρακτηριστικά ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής για να συμπληρώσει:

«Ο Άρης έχει την καταληκτική ημερομηνία της 25ης Οκτωβρίου (σ.σ. το δικαστήριο για το 99) και μέχρι τότε πρέπει να είναι τυπικός. Το ότι μπορεί να καθυστερούν είναι λογικό, όλοι καθυστερούν. Είμαστε σε επαφή με τον πρόεδρο και θα βρούμε μια λύση για να μην έχουμε πρόβλημα. Σε γενικές γραμμές οι συμφωνίες τηρούνται και είμαστε μέσα στις ημερομηνίες. Ο Άρης είναι τυπικός στις υποχρεώσεις του. Ο Ηλιάδης είναι ένας άνθρωπος με τον οποίον συνεννοούμε.  Άλλοι κρύβονταν και αυτός μου τηλεφώνησε από τις ΗΠΑ προκειμένου να συνεννοηθούμε για το θέμα της δεύτερης δόσης του Καστίγιο. Μάλιστα και σήμερα μιλήσαμε και το θέμα έχει δρομολογηθεί».

“Κάποιοι θησαύρισαν, άσχετος ο Αθανασιάδης”

Ο Ξενίδης έκανε δηλώσεις και στο “Αθλητικό Μετρόπολις”, όπου ανάμεσα στ’ άλλα είπε:

Για τον πρώην πρόεδρο Θανάση Αθανασιάδη: «Όταν είσαι άσχετος, είναι πολύ εύκολο να πέσεις σε παγίδες που μπορεί να σε βάλουν οι μάνατζερ. Όταν φτάνεις να μην έχεις να πληρώσεις τότε καταλαβαίνεις το λάθος που έκανες. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν οι παράγοντες που κινούνται με δόλο και οι άσχετοι. Στη δεύτερη κατηγορία βάζω τον Αθανασιάδη. Είχε την “ατυχία” να είναι οπαδός της ομάδας του».

Για την κατάσταση που επικρατούσε στον Άρη: «Κάποιοι θησαύρισαν στον Άρη. Όταν λείπουν τα λεφτά κάπου πήγαν. Είναι απλή λογική αυτό. Δεν γίνεται τη χρονιά της Ευρώπης που είχε τόσα έσοδα να έχει μπει μέσα».

To Top