ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Ξεπέρασαν τον εαυτό τους! Δημιουργούν κλίμα για την διαιτησία οι μόνιμα ευνοημένοι ενόψει Άρη!

Ξεπέρασαν τον εαυτό τους! Δημιουργούν κλίμα για την διαιτησία οι μόνιμα ευνοημένοι!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Ο μηχανισμός προπαγάνδας οργιάζει για μια ακόμη φορά, ξεπερνώντας κάθε μέτρο και κάθε όριο. Οι μόνιμα ευνοημένοι, η ομάδα που έχει πάρει βαθμούς με πέναλτι “μαϊμού”, είναι στην φάση δημιουργίας κλίματος και εντυπώσεων ενόψει του αγώνα με τον Άρη.

Πολύ έξυπνα και χωρίς ντροπή, καλλιεργείται κλίμα ότι ο ΠΑΟΚ αδικήθηκε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα (!!!), για δυο λανθασμένες υποδείξεις του επόπτη, όταν ο αμυντικός έχει προλάβει τον επιθετικό και διώχνει σε πλάγιο. Για λανθασμένες υποδείξεις ενός κακού επόπτη, που δεν επηρέασαν το αποτέλεσμα, όταν ο Άρης και στα επτά ματς που έδωσε (έξι για το πρωτάθλημα και ένα για το κύπελλο με τον ΠΑΟΚ) δέχθηκε επιστημονικά “χειρουργεία”, με αποκορύφωμα το πέναλτι που δεν δόθηκε στην Νέα Σμύρνη ή εκείνο στην Τούμπα.

Για δήθεν αδικία μιλούν όλοι, βάζοντας βετεράνους, παράγοντες κτλ να διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα, την ώρα που ο Άρης είναι η μόνη ομάδα που έχει δεχθεί πισώπλατες μαχαιριές από την διαιτησία και τις στέρησαν το πρωτάθλημα!

Γι αυτό τον λόγο η αυριανή παρουσία του Θοδωρή Καρυπίδη στην ΚΕΔ και στον Περέιρα αποκτάει ακόμη μεγαλύτερη σημασία και βαρύτητα…

To Top