ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ξεπληρώνει ένα τελευταίο… γραμμάτιο, υποδεχόμενος την Δόξα! (PRESSARIS-LIVE, 17:00)

Δύο χρόνια στη Γ΄Εθνική -καλώς εχόντων των πραγμάτων- θα αποτελέσουν μετά από δύο 90λεπτα παρελθόν. Σε ένα εξ΄αυτών, ο Άρης υποδέχεται σήμερα στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, την Δόξα Δράμας, την ομάδα που ευθύνεται για την μία και μοναδική φετινή του ήττα.

Οι “κιτρινόμαυροι” κάτι… χρωστάνε στους Δραμινούς και στο σημερινό ματς επιδιώκουν σε έναν συνδυασμό καλής εμφάνισης και νίκης, προκειμένου να αποχαιρετήσουν την χρονιά εντός έδρας με ένα ακόμα “τρίποντο”.

Ο Ανδρέας Τάτος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις των τελευταίων ημερών και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του “Αλενατόρε” για το τελευταίο εντός έδρας ματς της σεζόν.

Το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, ακούει στο όνομα, Πασχάλης Μελισσάς, Ο έμπειρος αμυντικός, ταλαιπωρείται τις δύο τελευταίες μέρες από μία ίωση και για προτιμήθηκε να μείνει εκτός αποστολής, προκειμένου να αναρρώσει πλήρως.

Η 20άδα, όπως την επέλεξε ο Νίκος Αναστόπουλος: Σιδεράκης, Τζινάρ, Σαμαράς, Μαζουλουξής, Σαμαρόπουλος, Ιντζίδης, Γεωργιάδης, Boυτσιάς, Τσουμάνης, Καζναφέρης, Ρόβας, Καλογέρης, Κόκε, Τάτος, Ν΄Λουντούλου, Πόι, Καπνίδης, Κυβελίδης, Κωνσταντινίδης, Ντούνης.

To Top