ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΞΕΠΟΥΠΟΥΛΙΑΣΜΑ! Η ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ έκανε φτερά και πούπουλα την διαπλοκή, 4-2, τον ψευτοεξυγιαντή!

Ενας Άρης… πραγματικό παλικάρι, με ατελείωτο πάθος και τσαμπουκά, σκόρπισε τον ξευτοεξυγιαντή του ελληνικού ποδοσφαίρου, ΠΑΟΚ, με 4-2 στο Κλεάνθης Βικελίδης για την 17η αγωνιστική! ΓΚΟΛΑΡΕΣ από Λάρσον, Βέλεθ, Ροζ και Σάσα για τους κιτρινόμαυρους που βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 10΄! Ατελείωτο γλέντι στο καμίνι του Χαριλάου, που παρέδωσε για μία ακόμα φορά μαθήματα κερκίδας σε όλη την Ελλάδα!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ…

Ο Μίχαελ Ένινγκ επέλεξε σε σχηματισμό 4-4-1-1 τον Κουέστα στο τέρμα, με τους Ροζ και Κόρχουτ στα δύο άκρα της άμυνας. Βέλεθ και Δεληζήσης στα στόπερ. Στη μεσαία γραμμή, οι Ματίγια και Σάσα, με τους Γκάμα και Φετφατζίδη στις πτέρυγες. Κορυφή ο Ιντέγε, με τον Λάρσον λίγο πιο πίσω από τον Νιγηριανό.

Ο Αμπέλ Φερέιρα του ΠΑΟΚ, ξεκίνησε με τους Ζίβκοβιτς στο τέρμα, Μάτος δεξιά, Βαρέλα, και Ίνγκασον στα στόπερ, Γιαννούλης αριστερά. Μίσιτς και Μαουρίσιο στα χαφ, με Λημνιό δεξιά, Βιεϊρίνια αριστερά, Πέλκα και Σφιντέρσκι στην επίθεση.

ΚΡΥΟ ΓΚΟΛ, ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΛΑΡΣΟΝ!

Ρυθμό στο ξεκίνημα του αγώνα δεν μπόρεσε να βρει ο Άρης, καθώς ένα θέμα με την ενδοεπικοινωνία του Παπαπέτρου, διέκοψε τον αγώνα στο 5ο λεπτό για ένα δίλεπτο.

Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που έφτασε πρώτος στο γκολ, με τον Σφιντέρσκι να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 10΄, μετά την κακή επέμβαση του Κουέστα στο σουτ του Πέλκα, με την μπάλα να φεύγει από την αγκαλιά του (0-1).

Στο 12΄, ο Μίσιτς βρέθηκε μόνος αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι, πλάσαρε, αλλά ο Κουέστα αυτή τη φορά απομάκρυνε με τα πόδια σε κόρνερ.

Η απάντηση του Άρη ήρθε στο 17΄. Ο Γκάμα βρήκε σε κόντρα επίθεση τον Λάρσον,που ξεπέρασε τον Μάτος από τα αριστερά και με εξαιρετικό τελείωμα, τρύπησε τον Ζίβκοβιτς για το 1-1, βάζοντας φωτιά στο Χαριλάου!

Οφ σάιντ ο βοηθός, κόρνερ ο Παπαπέτρου, στο σουτ του Σφιντέρσκι, μετά το λάθος του Ματίγια, το οποίο πέρασε ελάχιστα άουτ στο 21΄.

ΓΚΟΛΑΡΑ ΤΟΥ ΒΕΛΕΘ!

Ο Άρης ανέβασε την πίεσή του στη συνέχεια του αγώνα, προσπάθησε να προσεγγίσει την εστία του Ζίβκοβιτς, δίχως αποτέλεσμα στα επόμενα λεπτά.

Ενα σουτ του Λημνιού στο 37΄πέρασε άουτ, με τους κιτρινόμαυρους να αυξάνουν την πίεσή τους. Στο 41΄, ο Γκάμα γύρισε στον Κόρχουτ, ο οποιος σέντραρε, με τον Βέλεθ να πηδάει πιο ψηλά απ΄όλους και με φοβερή κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Ζίβκοβιτς για το 2-1 με τον Άρη να ανατρέπει το εις βάρος του σκορ πριν το ημίχρονο.

ΤΟΥΣ ΚΑΡΦΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΡΟΖ!

Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ο Άρης έφτασε στο τρίτο του γκολ, με τον Ροζ στο 47΄! Ο Ματίγια σέντραρε, ο Γάλλος πιο ψηλά απ΄ολους με κεφαλιά κέρδισε και τον Ζίβκοβιτς για το 3-1!

Στο επόμενο λεπτό, ο Φέτφα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ήταν οφ σάιντ, σύμφωνα με το VAR!

ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΓΛΕΝΤΙ!

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ! ΦΟΒΕΡΟΣ ΑΡΗΣ ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! Ο Φέτφα στο 70΄πήρε την μπάλα, την έδωσε στο Σάσα, που με απίστευτο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ζίβκοβιτς, για το 4-1!

Κόντρα στην ροή του αγώνα, στο 77΄ο ΠΑΟΚ με τον Μάτος, κατάφερε να μειώσει σε 4-2, μέσα από την μικρή περιοχή, κερδίζοντας τον Κουέστα.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα, ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να γίνει πιο απειλητικός, όμως η άμυνα του Άρη κατάφερε να αναχαιτίσει κάθε επικίνδυνη επίθεση.

Το 4-2 έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα, με τον Άρη να φτάνει τους 25 βαθμούς και την 4η θέση της βαθμολογίας!

ΑΡΗΣ (Μ. Ένινγκ): Κουέστα, Ροζ, Κόρχουτ, Βέλεθ, Δεληζήσης, Σάσα, Ματίγια, Γκάμα (90+2΄Μαρτίνες), Φετφατζίδης (89΄Μπα), Λάρσον (65΄Ντουρμισάι), Ιντέγε

ΠΑΟΚ (Α. Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Μάτος, Βαρέλα, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Μίσιτς, Μαουρίσιο, Λημνιός (62΄Μπίσεσβαρ), Βιεϊρίνια (75΄Αουγκούστο), Πέλκας, Σφιντέρσκι (72΄Ακπομ)

Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου

Βοηθοί: Τρύφων Πετρόπουλος, Ιορδάνης Απτόσογλου

4ος Διαιτητής: Αλέξανδρος Τσαμούρης

VAR: Ευάγγελος Μανούχος

To Top