Ξεσηκωμός για το Περιστέρι! Ομάδα και λαός είναι ένα, πράξη το Σάββατο!

Ένα από τα πολλά που ειπώθηκαν χθες στην εκπομπή των οργανωμένων οπαδών ήταν η πλήρης στήριξη στους παίκτες, αυτούς που θα μπουν και παλέψουν το Σάββατο για τον Άρη, το σήμα, την φανέλα, την ιστορία, τον κόσμο και τους εαυτούς τους. Αυτοί οι παίκτες να ξέρουν πως δεν πρόκειται ούτε στο Περιστέρι να είναι μόνοι τους. Ο κόσμος του Άρη θα είναι και στο πέταλο του Περιστερίου να αφήσει τα λαρύγγια του στην κερκίδα…

Η ΠΑΕ ως γνωστόν έχει παραλάβει 500 εισιτήρια και έχει ξεκινήσει να τα διαθέτει. Οι οργανωμένοι ετοιμάζουν εκστρατεία στο Περιστέρι και “κατάληψη” του γηπέδου που θα θυμίζει – και αυτό μετά τη Βέροια, τα Γιάννενα και όλα τα υπόλοιπα – “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Δεν είναι, όμως, μόνο οι οργανωμένοι που θα κατεβούν στην Αθήνα για να είναι δίπλα στην ομάδα. Μεμονωμένοι οπαδοί από όλα τα σημεία της Ελλάδας ετοιμάζονται για την εκδρομή στην Αθήνα, για να βρεθούν κοντά στην ομάδα τους και να την βοηθήσουν αυτό που μπορεί να μοιάζει ακατόρθωτο. Ακατόρθωτο θα ήταν αν ομάδα και λαός δεν ήταν ένα. Ομάδα και λαός όμως είναι ένα στην πιο δύσκολη στιγμή της ιστορίας του ποδοσφαιρικού τμήματος και στο Περιστέρι θα αποδειχθεί περίτρανα αυτό.

 

To Top