Ξεσηκώθηκε ο κόσμος, δεν πάει άλλο! Σταματήστε τον κατήφορο, σώστε τον Άρη!

Στα Περιβόλια ο Άρης έχασε πολλά περισσότερα από όσα «ζυγίζει» μια ήττα στο πρωτάθλημα. Η κακή εμφάνιση, η παρουσία μιας ομάδας χωρίς αρχή και τέλος και η ήττα με κατεβασμένα τα χέρια από μια μέτρια ομάδα, όπως είναι ο Πλατανιάς, ξεχείλισε το ποτήρι της πίκρας, αλλά και της οργής.

Πόσο να αντέξει άλλο ο κόσμος να βλέπει μια ομάδα να χάνει το ένα παιχνίδι μετά το άλλο;

Πόσο μπορεί να αντέξουν οι φίλαθλοι να ακούνε μόνο λόγια και υποσχέσεις, αλλά πράξεις και νίκες να μην έρχονται;

Σίγουρα, η φετινή ομάδα είναι προϊόν των οικονομικών εγκλημάτων των τελευταίων χρόνων και αποτελεί ένα σύνολο «έκτακτης ανάγκης». Κανείς δεν δικαιούται να το ξεχνάει αυτό. Όμως, δεν πάει άλλο! Το μήνυμα από τον πικραμένο και πληγωμένο κόσμο είναι σαφές: σταματήστε τον αγωνιστικό κατήφορο, σώστε τον Άρη!

Από τη διοίκηση της Κοινωνίας Μελών, μέχρι τη διοίκηση του Πρωτοδικείου που ανέλαβε τους τελευταίους μήνες…

Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο ποδοσφαιριστή μέσα στην ομάδα…

Από τον φύλακα του γηπέδου μέχρι το τεχνικό τιμ…

Από τους “σωτήρες” (εντός κι εκτός της κιτρινόμαυρης οικογένειας) που στριμώχνονται στην λάμψη ενός συλλόγου για ίδιον όφελος και φεύγουν από την πίσω πόρτα, όταν τα προβλήματα μοιάζουν βουνό…

Η υποχρέωση όλων είναι μια και ιερή: να σωθεί η παρτίδα. Nα αναλάβουν δράση. Αμέσα. Με όλες τις δυνάμεις, με κάθε τρόπο, με κάθε δυνατή λύση, ακόμη κι αν χρειαστεί να γυρίσει η γη ανάποδα. Το μήνυμα δόθηκε από οργανωμένους και μη: ο κόσμος ξεσηκώνεται και θα είναι παρών στον πόλεμο της σωτηρίας της ομάδας. Θα είναι στο γήπεδο, θα είναι σε όλα τα γήπεδα, σε κάθε σημείο, όπου μπορεί να δοθεί η μάχη

Δεν πάει άλλο, δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, ούτε άλλα περιθώρια. Βαθμολογικά υπάρχουν τα περιθώρια, αρκεί τα λόγια να γίνουν πράξεις. Το υλικό του Άρη δεν είναι το χειρότερο στην κατηγορία. Ο Άρης πρέπει να σωθεί και θα σωθεί. 

To Top