ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Ξεσκονίζει” τα οικονομικά στοιχεία ο Ψηφίδης, πάει για… Νοέμβριο το μνημόνιο

Πέρα από το μείζον θέμα της αγωνιστικής ανόδου, το “Α και το Ω” της προσπάθειας δηλαδή για να αλλάξει σελίδα ο Άρης, στο τραπέζι είναι οι σχέσεις του Ερασιτέχνη με τον Θόδωρο Καρυπίδη και το πλαίσιο συνεργασίας τους.

Ο νέος πρόεδρος του ΑΣ Άρης Γιάννης Ψηφίδης ζήτησε προθεσμία μέχρι το τέλος του μήνα από τον Ελληνα επιχειρηματία, προκειμένου να έχει τον χρόνο να ενημερωθεί για τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου, αλλά και να αντιμετωπίσει άμεσες υποχρεώσεις των άλλων τμημάτων.

Με αυτά τα δεδομένα το ραντεβού ανάμεσα στους δυο άνδρες θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Νοεμβρίου, με  θέμα την υπογραφή του μνημονίου. Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, οι δικηγόροι του επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος έχουν ετοιμάσει ήδη ένα προσχέδιο, σε συνεργασία με τους νομικούς του Ερασιτέχνη.

Η υποχρέωση του Ελληνα επιχειρηματία να ολοκληρώσει την εκκαθάριση της ΠΑΕ Αρης και ο καθορισμός του ποσοστού που θα μπαίνει στα ταμεία του ΑΣ από τις εισπράξεις των παιχνιδιών της ποδοσφαιρικής ομάδας θα είναι δύο από τους βασικούς όρους του μνημονίου που θα συζητηθούν.

Δεν αποκλείεται από την πλευρά του Ερασιτέχνη να ζητηθεί συναλλαγματική ή εγγυητική τράπεζας (ύψους 200.000 ευρώ), προκειμένου να είναι απόλυτα εξασφαλισμένη και τυπικά η λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

To Top