ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξεσπαθώνουν οι Γάλλοι για Μήτρογλου: “Συνεχίζει να… απελπίζει, σαν να λέμε τέλος καριέρας”

Την ώρα που ο Άρης βρίσκεται στη διαδικασία πρόωρης (και απόλυτα δικαιολογημένης) λύσης του συμβολαίου με τον Κώστα Μήτρογλου, θέλοντας να βρει την “χρυσή τομή”, στην Γαλλία… ξεσπαθώνουν για τον αγωνιστικό κατήφορό του.

“Ο Κώστας Μήτρογλου, αφού ήταν για χρόνια στην Μαρσέιγ και κόστισε μια περιουσία στον σύλλογο, συνεχίζει να απελπίζει τους υποστηρικτές του. Έφυγε τον περασμένο Ιανουάριο για τον Άρη Θεσσαλονίκης μετά τη λύση του συμβολαίου του με τον σύλλογο της Μασσαλίας, όμως ο Έλληνας διεθνής βρίσκεται και πάλι σε μια αποτυχημένη κατάσταση” αναφέρει η γαλλική Le Phoceen, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά στη συνέχεια:

“Έγινε λόγος μάλιστα για αποχώρηση του από τον Άρη τον περασμένο Ιούνιο , μόλις έξι μήνες μετά την άφιξή του. Και σήμερα η κατάστασή του έχει επιδεινωθεί ακόμη, αφού ο ελληνικός σύλλογος είναι αποφασισμένος να τον αποχωριστεί”.

Καταλήγοντας οι Γάλλοι υπογραμμίζουν: “Με συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο, ο 33χρονος επιθετικός δεν παίζει πλέον καθόλου, αλλά οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών για φιλικό χωρισμό έχουν σταματήσει. Αυτό είναι που λέμε τέλος της καριέρας…”.

To Top