Ξεσπούν οι κόρες του Μαραντόνα ζητώντας δικαιοσύνη για τον θάνατο του πατέρα τους

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, ένας από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, για ορισμένους ο μεγαλύτερος, πέθανε την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020. Ο θάνατός του αποτελεί ένα μυστήριο, με τις αρμόδιες αρχές να συνεχίζουν την έρευνα για τα αίτια θανάτου του θρύλου του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Οι αρχές της Αργεντινής έχουν αρκετούς υπόπτους στο στόχαστρό τους για ανθρωποκτονία με πιθανή πρόθεση στην υπόθεση του θρύλου του ποδοσφαίρου.

Με αφορμή την συμπλήρωση 1000 ημερών από τον θάνατό του 22/8/2023, οι δύο κόρες του “Πίμπε Ντ’Όρο”, Ντάλμα και Τζανίνα ξεσπούν, μιλώντας για προμελετημένο θάνατο, ζητώντας δικαιοσύνη.

“Ο χρόνος δεν θεραπεύει τα σκ…τά, ο χρόνος παρηγορεί κάποια συναισθήματα, αλλά ο πόνος δεν φεύγει. Περνάς όπως μπορείς, παλεύοντας με χίλια ανοιχτά μέτωπα και με διαρκή απαίτηση για δικαιοσύνη. Η Ντάλμα και εγώ δεν πρόκειται να σταματήσουμε, δεν πρόκειται να μας σταματήσουν.

Κάθε μέρα που περνάει είναι μια μέρα λιγότερη για να ξαναβρεθούμε, όπου κι αν είσαι, ελπίζω να είσαι ήρεμος, με το όμορφο χαμόγελό σου τραβηγμένο. 1000 μέρες χωρίς να μπορώ να σε αγκαλιάσω, αλλά ακόμα σε κουβαλάω μαζί μου, είσαι στο γέλιο των εγγονιών σου, στις αγκαλιές με την αδερφή μου, στα χάδια της μαμάς, σε κάθε ανάμνηση της όμορφης οικογένειας που μας άφησες! Σε αγαπάμε Μπάμπου!”, ήταν τα λόγια της Τζανίνα, κάτω από την φωτογραφία του Μαραντόνα στο instagram.

Συνέχισε λέγοντας πως δεν θα εγκαταλείψει τις προσπάθειές της, ώστε να διερευνηθούν όλες οι συνθήκες γύρω από τον θάνατο του πατέρα τους, ζητώντας για ακόμα μία φορά δικαιοσύνη. “Ορκίζομαι ότι αυτή η συμμορία των μαφιόζων θα πέσει και όταν πέσει, θα μπορούμε να ζούμε πλέον ειρηνικά.

Μέχρι να ανταμώσουμε ξανά θα συνεχίζω να σου γράφω από εδώ. Μου στέλνεις συνέχεια σημάδια που αγκαλιάζουν την ψυχή μου, με κάνουν να σε νιώθω για να μπορώ να συνεχίζω. Σε ευχαριστώ που είσαι ο μπαμπάς μου, κάθε μέρα μου λείπεις περισσότερο”.

To Top