Ξεφτίλα! Ελλάδα – Εσθονία 0-1: Κατάφερε να χάσει από τους Εσθονούς!

Απέναντι στους ουραγούς του ομίλου μας στο Nations League, η Εθνική ήθελε νίκη η έστω ισοπαλία προκειμένου να καταλάβει τη 2η θέση μετά και την ολοκλήρωση της 6ης αγωνιστικής.

Κι αυτό, καθώς στην περίπτωση που οι πρωτοπόροι Φινλανδοί εξασφαλίσουν την πρόκρισή τους στο Ευρωπαϊκό μέσω των προκριματικών η θέση τους στα πλέι οφ του Nations League θα έμενε στον 2ο του Β΄ ομίλου.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Τελικά μια «φλύαρη» και χωρίς ουσία Εθνική, χάρισε στους Εσθονούς την πρώτη τους νίκη στη διοργάνωση, καθώς επικράτησαν στο ΟΑΚΑ με 1-0 (αυτογκόλ στο 44′ ο Λαμπρόπουλος), παρουσία 5.000 θεατών. Ετσι η 2ηθέση κατέληξε στους Ούγγρους, οι οποίοι την ίδια ώρα επικρατούσαν της Φινλανδίας με 2-0, με την Ελλάδα να μένει 3η και… καταϊδρωμένη. Σε κακή μέρα οι περισσότεροι διεθνείς, είχαμε δοκάρι στο 62’ με τον Κώστα Φορτούνη και μεγάλη ευκαιρία στο 84′ με τον Καρέλη.

Γήπεδο: ΟΑΚΑ

Διαιτητής: Yevhen Aranovskiy (UKR)

Βοηθοί: Oleg Pluzhnyk (UKR), Semen Shlonchak (UKR)

ΕΛΛΑΔΑ (Άγγελος Αναστασιάδης): Μπάρκας, Μπακάκης (46′ Τοροσίδης), Παπασταθόπουλος, Λαμπρόπουλος, Γιαννούλης, Σάμαρης, Ζέκα, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης (71′ Μάνταλος), Μασούρας (57′ Φορτούνης), Καρέλης.

ΕΣΘΟΝΙΑ (Μάρτιν Ρέιμ): Λέπμετς, Μπαράνοφ, Βίμαν, Ταμ, Καμς, Καλάστε, Ντιμιτρίεφ, Λεπίστου (68′ Αντόνοφ), Ζένιοφ (81′ Πικ), Λουτς, Σάπινεν (86′ Ογιάμα).

Γκολ: 44′ αυτ. Λαμπρόπουλος

Κάρτες: 76′ Μπακασέτας, 80′ Παπασταθόπουλος – 89′ Λέπμετς

To Top