«Ξεχνάμε ότι έγινε, πάμε γερά με Πλατανιά»

O Άρης γυρίζει σελίδα. Αυτό το γνωρίζουν όλοι, αυτό ζήτησε ο Μάκης Κατσαβάκης να κάνουν οι παίκτες του.  

Ο 59χρονος προπονητής, στην πρώτη προπόνηση της εβδομάδας στο Νέο Ρύσιο προσπάθησε να ανεβάσει το ηθικό των παικτών του καθώς ακολουθεί το κρίσιμο παιχνίδι με τον Πλατανιά.

«Πρέπει να ξεχάσουμε το παιχνίδι της Τούμπας. Το αποτέλεσμα είναι πλασματικό, το ξέρουμε όλοι. Ο αντίπαλος είχε 100% ευστοχία, μεγάλη ρέντα. Εμείς κάναμε μία καλή προσπάθεια και αν ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ δεν ήταν σε τόσο καλή ημέρα και είχαμε λίγο περισσότερη αυτοσυγκέντρωση στην τελική μας προσπάθεια όλα θα ήταν διαφορετικά” είπε μεταξύ άλλων ο Κατσαβάκης στα αποδυτήρια του αθλητικού κέντρου ο Κατσαβάκης.

Λόγια που βρήκαν απήχηση στους παίκτες, οι οποίοι τόνισαν την ανάγκη να στραφούν μόνο στον αγώνα με την Πλατανιά.  Ένα παιχνίδι στο οποίο οι κίτρινοι πρέπει να στοχεύουν μόνο στους τρεις βαθμούς. Είναι αποφασισμένοι να ανατρέψουν το κλίμα με μια πειστική εμφάνιση που θα φέρει τη νίκη στο κυριακάτικο παιχνίδι.

Η τοποθέτηση Κατσαβάκη πάνω σε αυτό το θέμα ήταν ξεκάθαρη: «Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας. Ακολουθεί ένας σημαντικός αγώνας για εμάς και πρέπει να τον κερδίσουμε πάση θυσία. Μας περιμένουν δύσκολες μάχες”…

Το στοίχημα για τον Άρη είναι να ξεπεράσει την συγκεκριμένη ήττα από τον ΠΑΟΚ και να δείξει τον πραγματικό του εαυτό στους επόμενους αγώνες της Σούπερ Λίγκα.

To Top