Ξεχωρίζει ο Βεζένκοφ και κόντρα σε μεγαλύτερους!

Την δική του μάχη με την φανέλα της Εθνικής ομάδας Νέων της Βουλγαρίας δίνει στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της FIBA Europe ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ.

Ο νεαρός φόργουορντ προσπαθεί μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες της Βουλγαρίας να «ανεβάσει» κατηγορία την ομάδα του, που θεωρείται ένα από τα φαβορί καθώς εκτός τον άλλον παίζει και στην έδρα της. Ο Βεζένκοφ μάλιστα αγωνίζεται κόντρα σε μεγαλύτερους ηλικιακά αντιπάλους καθώς κρίθηκε απαραίτητο από τους προπονητές του να ενισχύσει την Νέων Ανδρών και όχι την Εφήβων. Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας ξεκίνησε με το απόλυτο νικών για την Εθνική ομάδα της Βουλγαρίας στην πρώτη φάση του τουρνουά.

Οι μεγάλες εμφανίσεις, που μας έχει συνηθίσει ο νεαρός παίκτης μπορεί να μην έχουν έρθει ακόμα παρόλα αυτά οι αριθμοί του παραμένουν σε ικανοποιητικά επίπεδα. Πιο συγκεκριμένα, ο Βεζένκοφ έχει 7,6 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ μέσο όρο.

Στο σημερινό παιχνίδι η Βουλγαρία επιβλήθηκε της Αυστρίας με σκορ 75-62 με τον Βεζένκοφ να έχει 9 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα σε 20 λεπτά συμμετοχής.

 

 

To Top