Ξεχωριστά «διαρκείας» για Ελλάδα και Ευρώπη, αντιδρά ο κόσμος της ΑΕΚ

Οι κανονισμοί της UEFA που υποχρεώνουν τους συλλόγους να διαθέτουν ένα μεγάλο μέρος του γηπέδου τους σε φιλοξενούμενους οπαδούς, αλλάζουν την πολιτική της ΑΕΚ όσον αφορά τα εισιτήρια διαρκείας τη σεζόν 2023/24. Έτσι, για πρώτη φορά τα εισιτήρια θα διαχωριστούν σε εγχώρια (Πρωτάθλημα, Κύπελλο) και ευρωπαϊκά καθώς η Ένωση θα δώσει τουλάχιστον πέντε εντός έδρας ματς στη διοργάνωση στην οποία θα συμμετάσχει.

Ωστόσο το γεγονός πως τα εισιτήρια θα παραμείνουν ίδια όσον αφορά την τιμή αλλά και θα αυξηθούν εφόσον κάποιον προσθέσει τους ευρωπαϊκούς αγώνες έχει φέρει την αντίδραση του κόσμου που θεωρεί πολύ υψηλό το κασέ με το φθηνότερο εισιτήριο να κοστίζει 350 ευρώ.

Από τη Δευτέρα 12 Ιουνίου ξεκινά η διάθεση των «διαρκείας» με προτεραιότητα όπως πάντα στους παλαιούς κατόχους, ενώ ειδική μέριμνα υπάρχει για όσους κατά την τελευταία σεζόν είχαν θέση στις θύρες 46,47,48, που θα μείνουν κενές ενόψει ευρωπαϊκών αναμετρήσεων.

Η πώληση θα γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά, χωρίς να είναι απαραίτητη η αυτοπρόσωπη παρουσία, ενώ οι τιμές θα είναι οι ίδιες που ίσχυαν για Πρωτάθλημα και Κύπελλο τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

ΟΙ ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΑΓΟΡΑΣ

12/6 – 27/6
Ανανέωση εισιτηρίου διαρκείας για πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας.

30/6 – 4/7
Αγορά διαρκείας για πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας για τους περσινούς κατόχους των «θέσεων UEFA» (Θύρες 46,47,48).

7/7 – 21/7
Ελεύθερη αγορά διαρκείας για πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας.
Αγορά της θέσης τους και για τους ευρωπαϊκούς αγώνες για όλους όσοι έχουν ανανεώσει έως και τις 4/7.

24/7 – 31/07
Άνοιγμα αγοράς της θέσης τους όλων των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας και για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια (εξαιρούνται οι φίλαθλοι που έχουν επιλέξει θέσεις που έχουν δεσμευτεί για τις ανάγκες της UEFA).

Πριν την έναρξη της διάθεσης θα υπάρξει νεότερη αναλυτική ενημέρωση για όλες τις λεπτομέρειες που ενδιαφέρουν όλους όσοι θέλουν να ανανεώσουν το εισιτήριο τους ή να γίνουν από φέτος κάτοχοι διαρκείας της Νταμπλούχου Ελλάδας ΑΕΚ!

To Top