ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Ξεχωριστές… οικογενειακές στιγμές για Χόρκλερ και Σανόγκο

Ο Νόα Χόρκλερ αγωνίστηκε χθες υπό το βλέμμα της οικογένειάς του, που έζησε κι έδειξε να απολαμβάνει τόσο την εκπληκτική ατμόσφαιρα, που δημιούργησαν οι φίλοι του Άρη, όσο και τη νίκη της ομάδας επί της ΑΕΚ.

Οι γονείς του και ο αδερφός του, τον έχουν επισκεφτεί στη Θεσσαλονίκη, συνδυάζοντας την παρουσία τους εδώ και με διακοπές, σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Και φυσικά παρακολουθούν και τον Νόα, που αγωνίζεται για πρώτη φορά μακριά από τις ΗΠΑ.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται εδώ και μερικές μέρες και η σύζυγος του Ίσμαελ Σανόγκο με το παιδάκι τους. Η επίσκεψή τους, ωστόσο, συνέπεσε χρονικά με τον τραυματισμό του Ιβοριανού παίκτη, ο οποίος πάντως, καταβάλει μεγάλη προσπάθεια καθημερινά με θεραπείες και ατομικό πρόγραμμα προπόνησης για να ξεπεράσει, όσο πιο γρήγορα γίνεται τη θλάση, που τον ταλαιπωρεί.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξεχωριστές οικογενειακές στιγμές για τον Σόουζα (photos)

O Ούγκο Σόουζα βρίσκεται κοντά στα αγαπημένα πρόσωπά του βρίσκεται, γεμίζοντας τις “μπαταρίες” του στις διακοπές του εκτός Ελλάδας.

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ο Πορτογάλος αμυντικός είναι “δεμένος” με την οικογένειά του και θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους του, μερικές στιγμές με τους γονείς του και τον αδελφό του.

   

To Top