ΑΠΟΨΕΙΣ

Ξεχωριστή στιγμή: Οι οπαδοί του Αμβούργου λένε “Vamos Aris” και περιμένουν το φιλικό με τον Άρη! (video-photo)

H πρώτη μέρα στην περιφέρεια της Στυρίας ξεκίνησε με αρκετή κούραση λόγω του ταξιδιού για την αποστολή του Άρη, αλλά μερικά χιλιόμετρα από το κιτρινόμαυρο “στρατηγείο” η καρδιά χτυπούσε ξεχωριστά.

Στους δρόμους μια πόλης που αρχίζει από Φουρ και μοιάζει γλωσσοδέτης (Φούρστενφελντ), η καθαριότητα και η τάξη κυριαρχούσε, αρκετοί άνθρωποι, τουρίστες μιας ξεχωριστής διαβίωσης (αλλά σαν τη Χαλκιδική δεν έχει…) πολλή ζέστη (λες και μεταφέραμε τον ελληνικό καύσωνα, εδώ στον νότο της Αυστρίας που φλερτάρουν με τα σύνορα της Σλοβενίας), αλλά είναι γεγονός ότι υπήρχαν αρκετά… vibes.

Στην κωμόπολη των 1.416 κατοίκων στο Σοχάου, ήδη έχουν βγει οι αφίσες που προαναγγέλλουν το πρώτο φιλικό της χρονιάς του Άρη με αντίπαλο το Αμβούργο την Παρασκευή 1η Ιουλίου και βέβαια την πρόβα τζενεράλε του γερμανικού συλλόγου ενόψει της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας με αντίπαλο την Μπράουνσβαϊγκ στις 17 Ιουλίου.

Ως γνήσιοι… Έλληνες παρά την κούραση του ταξιδιού και την προσμονή να δούμε τις πρώτες προπονήσεις σε Ευρωπαϊκό έδαφος για τη νέα σεζόν, “πέσαμε” σε μια ευχάριστη έκπληξη.

Οπαδοί του Αμβούργου που βρίσκονται στην περιοχή για να απολαύσουν τις χαρές της φύσης στην ύπαιθρο της Αυστρίας, γιόρταζαν ανέμελα.

Η συνάντηση “έβγαλε”… ειδήσεις. Οι διάλογοι αυθόρμητοι, μια και όχι μόνο ήξεραν τον Άρη, αλλά δεν δίστασαν να πουν “Vamos Aris”.

Ήξεραν για τον Άρη, τους είπαμε για τον Χρούμπες (μορφή του Αμβούργου), μοιραστήκαμε δύσκολες στιγμές δυο ιστορικών ομάδων από το παρελθόν.

Το ραντεβού δόθηκε για την 1η Ιουλίου. Με μια κοινή ευχή: Άρης και Αμβούργο να πρωταγωνιστήσουν και να μοιράσουν χαρές στους οπαδούς τους! Vamos Aris!

Το kritsimis jewellery είναι υποστηρικτής της αποστολής του PRESSARIS στην Αυστρία. 

Κάντε like στην σελίδα του Kritsimis Jewellery στο facebook (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ) και δείτε όλες τις καινούργιες συλλογές!

Μπορεί ηλεκτρονικά να «ταξιδέψετε» στη σελίδα στο ίντερνετ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ και φυσικά

να επισκεφτείτε το κατάστημα μας Kritsimis Jewellery  (Γρηγορίου Λαμπράκη 190, Άνω Τούμπα)!

 

 

 

To Top