ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ξεχώρισαν Μπελ, ΜακΓκι – Οι αριθμοί του Άρη στο FIBA Europe Cup (photo)

Πολύ πιο σύντομα από το αναμενόμενο ολοκληρώθηκε η παρουσία του Άρη στο FIBA Europe Cup, με τους «κιτρινόμαυρους» να αγωνίζονται σε έξι παιχνίδια, μέσα από τα οποία ξεχώρισαν οι Γκάρι Μπελ και Γκάρι ΜακΓκι.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Βάσει στατιστικής ο κορυφαίος παίκτης του Άρη ήταν ο Μπελ, ο οποίος είχε τον υψηλότερο δείκτη αποδοτικότητας (efficiency) με αξιολόγηση στο 14,5. Αγωνίστηκε σε τέσσερα παιχνίδια -απουσίασε στα δύο τελευταία με Ντνίπρο και Λέφσκι λόγω του τραυματισμού στον ώμο- όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 19 πόντους κατά μέσο όρο. Είχε μάλιστα εντυπωσιακά ποσοστά ευστοχίας με 85,7% στις βολές, 58,3% στα δίποντα και 40% στα τρίποντα, ενώ σημείωσε ρεκόρ καριέρας με τους 28 του πόντους κόντρα στην Κατάγια.

Τον Μπελ ακολούθησε σε απόδοση ο συνονόματος του, ΜακΓκι με 12,2 στην αξιολόγηση. Ο 30χρονος Αμερικανός σέντερ είχε 8,2 πόντους και 7,7 ριμπάουντ ανά παιχνίδι στα έξι συνολικά που αγωνίστηκε, ενώ πέτυχε νταμπλ-νταμπλ (16π. – 10ριμπ.) επίσης στον εκτός έδρας με την Κατάγια.

Σε απόδοση ακολούθησαν ο Μπορίς Νταλό (πρώτος στις ασίστ με 4 μ.ο.), ο Λάκι Τζόουνς (δεύτερος σκόρερ με 11,5 πόντους μ.ο.) και ο Μάικαλ Κάιζερ (πρώτος μπλοκέρ με 1,2 κοψίματα μ.ο.). Δείτε τους αριθμούς των «κιτρινόμαυρων» στη διοργάνωση:

To Top