Ξεχώρισε τον Γιαννιώτα ο Τσάνας

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης του Πανιωνίου με τον Άρη, το PRESSARIS συνάντησε τον προπονητή της Εθνικής Νέων, Κώστα Τσάνα, ο οποίος πρόσφατα οδήγησε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19.

Ο Τσάνας, ο οποίος είχε την χαρά να έχει στο ρόστερ του τόσο τους Γιάννη Γιαννιώτα και Σωκράτη Διούδη, όσο και τον πρώην “κίτρινο” Γιώργο Κατίδη, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους δύο νεαρούς παίκτες του Άρη, και ιδιαίτερα για τον 19χρονο επιθετικό που αγωνίστηκε στο σημερινό παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση σχετικά με το πως είδε το Γιαννιώτα στο πρώτο ημίχρονο του ματς, ο Έλληνας τεχνικός σχολίασε χαρακτηριστικά: “Είναι αρκετά δραστήριος και δυνατός παρόλο που προέρχεται από έναν τραυματισμό. Φαίνεται ότι προσπαθεί σιγά σιγά να βρει τα πατήματά του, αλλά δυστυχώς μέχρι στιγμής στο παιχνίδι δεν του δόθηκε η ευκαιρία να εκμεταλλευτεί το μεγαλύτερο προτέρημά του, την ταχύτητα.

Μάλιστα, αναφορικά με το γεγονός ότι αρκετοί πλέον παίκτες του αγωνίζονται ως βασικοί στις ομάδες τους, ο 45χρονος προπονητής, επεσήμανε πως κάτι τέτοιο τον κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο, δεδομένου ότι τα συγκεκριμένα παιδιά αποτελούν το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

To Top