«Ξηλώθηκε» ο διοικητής του ΑΤ Αγίων Αναργύρων μετά τη δολοφονία (video)

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην ΕΛ.ΑΣ. μετά τη δολοφονία της 28χρονης στους Αγίους Αναργύρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ηχητικό που έχει δοθεί στη δημοσιότητα, εστάλη ατόφιο από χθες, από την ίδια την Αστυνομία στον εισαγγελέα και στον διεξάγοντα την εσωτερική έρευνα εκ μέρους της ΕΛ.ΑΣ.

Ο αστυνομικός του τηλεφωνικού κέντρου που ακούγεται να συνομιλεί με το θύμα έχει απομακρυνθεί από τη θέση του, είναι υπό έρευνα από την ΕΛ.ΑΣ. και αντιμέτωπος με ποινικές και διοικητικές ευθύνες, ενώ αντικαθίσταται και ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Αναργύρων.

Υπενθυμίζεται ότι το ηχητικό είναι μέρος της δικογραφίας και πως η έρευνα για όλους τους εμπλεκόμενους έχει ξεκινήσει ήδη από χθες. Ελέγχονται όλοι, ενδελεχώς και στο ΑΤ και στο 100, έχουν ληφθεί καταθέσεις από όλους και μέχρι την Παρασκευή, αφού ολοκληρωθεί η προκαταρκτική έρευνα όλα τα στοιχεία θα σταλούν στον εισαγγελέα, όπως προβλέπεται από τη διαδικασία, προκειμένου να τους καλέσει να απολογηθούν.

«Κυρία μου το περιπολικό δεν είναι ταξί», φέρεται να είπε αστυνομικός της Άμεσης Δράσης στην 28χρονη, λίγα δευτερόλεπτα πριν τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους και ενώ η ίδια είχε καλέσει το 100 για να επιστρέψει με ασφάλεια στο σπίτι της.

Στη συνέχεια, ο δράστης της γυναικοκτονίας εμφανίστηκε μπροστά της, μπροστά από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων και την κατακρεούργησε με μαχαίρι.

To Top