ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ξημέρωσε η 1η Ιουλίου χωρίς απόφαση του CAS! Ο Άρης κι επίσημα μπορεί να ανακοινώσει μεταγραφές

Ξημέρωσε η 1η Ιουλίου χωρίς απόφαση του CAS για τον Άρη και η απλή λογική λέει ότι ο “γόρδιος δεσμός” για την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού έχει λυθεί. Τις τελευταίες μέρες υπήρχαν σημάδια, σύμφωνα με τα οποία ο Άρης είναι μπροστά στην απαλλαγή από το πρόβλημα του απαγορευτικού μεταγραφών, τουλάχιστον για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού που ξεκινάει από σήμερα!

Stoiximan: Μatchcombo live & με δυνατότητα cashout* σε όλα τα matchcombo στοιχήματά σου! *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ποια ήταν τα σημάδια; Η μεταγραφή του Ντάτκοβιτς, το διαζύγιο με τον Κάτσε, αλλά και η άδεια στον Λίντσεϊ Ροζ να μεταβεί στην Πολωνία για τη μεταγραφή του στη Λέγκια, με τελευταίο την ανακοίνωση της απόκτησης του Ιζέτ Χαΐροβιτς.

Οι κίτρινοι δεν θα προχωρούσαν σε ανακοίνωση παίκτη αν δεν είχαν διασφαλίσει ότι μπορούν να κάνουν μεταγραφή και το γεγονός ότι έφεραν ήδη στη Θεσσαλονίκη τον Χαΐροβιτς, υπέγραψαν συμβόλαιο και τον συμπεριέλαβαν στην αποστολή για την Αυστρία φανέρωσε πως μπορούν να κάνουν μεταγραφές.

Από σήμερα 1η Ιουλίου ξεκινάει επίσημα η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού. Η λογική και τα όσα υποστηρίζουν οι νομικοί οδηγούν σε έναν δρόμο: ο Άρης μπορεί κι επίσημα να ανακοινώσει μεταγραφές.

Άλλωστε ακόμη κι αν προκύψει μέσα στον Ιούλιο τιμωρία των κιτρινόμαυρων με ban μεταγραφών για την υπόθεση Ντουρμισάι-ΕΠΟ, η μέχρι τώρα πρακτική είναι μια: η τιμωρία ξεκινάει από την επόμενη μεταγραφική περίοδο και όχι από την τρέχουσα.

Σε αναμονή βέβαια, των επίσημων ανακοινώσεων και της θέσης της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ.

To Top