ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξημερώματα φτάνει ΗΠΑ ο Καρυπίδης, Τετάρτη το ραντεβού με Τομ

Ο Θόδωρος Καρυπίδης αναμένεται να φτάσει τα ξημερώματα στις ΗΠΑ προκειμένου να πραγματοποιήσει την τελική συνάντηση με τους Νικ Σάκιεβιτς και Τομ Παπαδόπουλο για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης αναμένεται να βρεθεί την Τετάρτη (13/6) με τους δύο επιχειρηματίες για να συζητήσουν για το ενδεχόμενο της περαιτέρω συνεργασίας τους.

Μία άκρως σημαντική συνάντηση καθώς θα ξεκαθαρίσουν πολλά σε ότι αφορά το μέλλον της συνεργασίας των δύο πλευρών από εδώ και στο εξής θα λάβει χώρα αύριο στη Φιλαδέλφεια.

Αν θα αρκεστούν δηλαδή στο χορηγικό κομμάτι όπως έγινε κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν ή θα υπάρχει μετοχική εμπλοκή των Παπαδόπουλου-Σακίεβιτς στην ΠΑΕ Άρης, κάτι που είναι δεδομένο πως αποτελεί επιθυμία τους.

Από εκεί και πέρα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θοδωρής Καρυπίδης θέλει να δει τις τελικές προτάσεις που θα του καταθέσουν οι δύο επιχειρηματίες, προκειμένου να την εξετάσει και να λάβει τις αποφάσεις του το επόμενο διάστημα.

 

To Top