ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Ξινή» η βόλτα βουλευτών της κυβέρνησης στην αγορά της Θεσσαλονίκης- Τους τα… έχωσαν πολίτες και καταστηματάρχες (video)

«Ξινή» βγήκε η βόλτα σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, που πραγματοποίησαν βόλτα στην κεντρική αγορά της πόλης, προκειμένου να συνομιλήσουν με πολίτες κι επιχειρηματίες και να δουν πώς είναι η κίνηση τις ημέρες των εορτών. Οδηγός σταμάτησε στο ύψος των Λουλουδάδικων στην Β. Ηρακλείου και είχε έντονη λεκτική αντιπαράθεση με τους Κουράκη και Μηταφίδη, τους οποίους κατηγόρησε για την κατάσταση όσον αφορά στο προσφυγικό.

Στη συνέχεια, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μπήκαν στην αγορά Καπάνι, όπου έγιναν δέκτες επιθέσεων από καταστηματάρχες και πολίτες. «Μας καταστρέψατε, μας είπατε να μην εμπιστευθούμε τα υπόλοιπα κόμματα και μας έχετε φέρει στο χειρότερο σημείο» είπε χαρακτηριστικά κρεοπώλης.

Νωρίτερα και πριν ξεκινήσουν την περιοδεία τους οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, σε δηλώσεις τους για τη διαπραγμάτευση εξέφρασαν την αισιοδοξία τους πως η αξιολόγηση θα ολοκληρωθεί με την έγκριση των θεσμών την εβδομάδα μετά το Πάσχα και με τη σύγκλιση του Eurogroup, ώστε την αμέσω επόμενη, να προχωρήσει η ψήφιση του ασφαλιστικού και του φορολογικού νομοσχεδίου από τη Βουλή και «η χώρα να περάσει σε μία αναπτυξιακή πορεία», όπως είπε χαρακτηριστικά ο Τάσος Κουράκης.

Από τη μεριά του ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης ερωτώμενος σχετικά με το ενδεχόμενο εκλογών απάντησε πως «εμείς δε το βάζουμε στα πόδια», ασκώντας κριτική στην αξιωματική αντιπολίτευση αλλά και στο ΔΝΤ και τις «παράλογες απαιτήσεις» του, όπως έκανε προηγουμένως και ο κ. Κουράκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια των δηλώσεων των δύο αντρών, γυναίκα που περνούσε από το σημείο τους διέκοψε για να εκφράσει τη στήριξή της στην κυβέρνηση, καθώς όπως είπε συγκεκριμένα «το ΣΥΡΙΖΑ τον αγαπάμε και οι άλλοι να πάνε από εκεί που ήρθαν».

Πηγή: press724.gr

To Top