Ξιφασκία: Ολοκληρώθηκε το χειμερινό Camp του Άρη (photos)

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το χειμερινό Camp Ξιφασκίας του Άρη, το οποίο απευθυνόταν αποκλειστικά σε αθλητές και αθλήτριες του αγωνιστικού τμήματος του συλλόγου μας.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Το Camp διεξήχθη από τις 2 έως τις 7 Ιανουαρίου, με διπλές ομαδικές, αλλά και ατομικές προπονήσεις καθημερινά. Δεν ήταν, όμως, μόνο το αγωνιστικό κομμάτι. Το Camp περιλάμβανε σεμινάριο διατροφής των αθλητών – τριών, σεμινάριο συμπεριφοράς των γονέων και ανάλυση μέσω βίντεο αγώνων υψηλού επιπέδου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το προπονητικό Camp έγινε με την παρουσία του επί εννέα συνεχόμενα έτη πρωταθλητή Ελλάδας και κατόχου 3ης παγκόσμιας θέσης, Γιώργου Τσουρούτα, σε συνεργασία με τον προπονητή του Άρη, Ιάσονα Λεσγίδη.

Πλέον, μετά τη διεξαγωγή και την επιτυχία του χειμερινού Camp, ξεκινά ο προγραμματισμός για το 2ο θερινό Camp το οποίο θα λάβει χώρα στα τέλη Αυγούστου, πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Τα συγκεκριμένα Camp γίνονται θεσμός και έχουν τη συμβολή τους στις αγωνιστικές επιτυχίες του τμήματος Ξιφασκίας του Α.Σ. ΑΡΗΣ.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από το Camp του ΑΡΗ στη σελίδα του Α.Σ. στο facebook.

To Top