Ξιφασκία: Τρία μετάλλια για τον Άρη στο πανελλήνιο Κύπελλο (photos)

Τρία μετάλλια κατέκτησαν οι νεαροί ξιφομάχοι του Άρη στο πανελλήνιο Κύπελλο που διεξήχθη στα Χανιά.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Αναφέρει σχετικά ο ΑΣ Άρης «Με τρία μετάλλια στις αποσκευές τους επέστρεψαν οι αθλητές και αθλήτριες του ΑΡΗ από τα Χανιά, όπου πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Κύπελλο Ξιφασκίας Παίδων, Παμπαίδων και Κορασίδων.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ εκπροσωπήθηκε από επτά αθλητές και μία αθλήτρια. Στα αγόρια κάτω των 10, ο Αριστοτέλης Γρόλλιος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Στους Παίδες κάτω των 13, ο Θωμάς – Αβραάμ Γρόλλιος πήρε το ασημένιο μετάλλιο και στις Κορασίδες κάτω των 13, η Εβίτα – Μάρθα Καβέλη κατέκτησε επίσης το ασημένιο μετάλλιο.

Ο ΑΡΗΣ είναι δεύτερος σε συλλογή μεταλλίων με τα τρία που κατέκτησε, πίσω μόνο από τον Απόλλωνα Βριλησσίων. Απολογισμός 3 μετάλλια στα 16 ΑΡΗΣ 2ος σε μετάλλια».

Αναλυτικά οι συμμετοχές του ΑΡΗ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα:

ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 10

Αριστοτέλης Γρόλλιος 3ος

Μάριος Αγγελόπουλος 6ος

Κωνσταντίνος Τσαπούρνας-Χορομίδης 8ος

ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 13

Θωμάς-Αβραάμ Γρόλλιος 2ος

Λάζαρος Λεωτόν 7ος

Ανδρέας Κτενιαδάκης 11ος

Βαγγέλης Τσαπούρνας-Χορομίδης 13ος

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 13

Εβίτα-Μάρθα Καβέλη 2η

Ξιφασκία: Τρία μετάλλια για τον Άρη στο πρώτο Πανελλήνιο Κύπελλο Σπάθης

Τρία μετάλλια ήταν η συγκομιδή του Άρη στο πρώτο Πανελλήνιο Κύπελλο Σπάθης 2019-20, στην ξιφασκία, το οποίο διεξήχθη στο ΟΑΚΑ την περασμένη Κυριακή.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Τα μετάλλια κατέκτησαν η Αναστασία Φραγγοπούλου, η Εβίτα Καβέλη και η Ολυμπία Λυγούρα. Αναλυτικά οι τελικές κατατάξεις για τον Άρη στο Πανελλήνιο Κύπελλο:

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 11-13: Αναστασία Φραγγοπούλου 2η, Εβίτα Καβέλη 3η.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 8-10: Ολυμπία Λυγούρα 3η.

ΠΑΙΔΕΣ 11-13: Θωμάς Γρόλλιος 6ος, Χρήστος Σουσούρας 17ος, Λάζαρος Λεωτόν 19ος.

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ 7-10: Αριστοτέλης Γρόλλιος 8ος, Μάριος Αγγελόπουλος 31ος.

Σε σύνολο 16 μεταλλίων, ο Α.Σ. Άρης κατέκτησε 3 μετάλλια. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι περισσότεροι αθλητές/τριες του συλλόγου μας συναγωνίστηκαν με μεγαλύτερους, σε ηλικία, συναθλητές τους. Ο Άρης ήταν ο δεύτερος σύλλογος σε μετάλλια.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον Άρη στις παραπάνω κατηγορίες, στα Χανιά στις 27 Οκτωβρίου, ακολούθως στην Πτολεμαΐδα στις 2 Νοεμβρίου και τέλος στην Αθήνα (ΟΑΚΑ), στις 12 Δεκεμβρίου.

Ενδιάμεσα, στις 15 Νοεμβρίου, ο Άρης, με πολυάριθμη συμμετοχή, θα πάρει μέρος σε Ευρωπαϊκό Κύπελλο στη Σόφια.

Ξιφασκία: Τρία μετάλλια για τον Άρη στο Κύπελλο Ελλάδας (photos)

Τρία μετάλλια κατέκτησαν οι νεαροί αθλητές του Άρη που συμμετείχαν στους αγώνες για το Κύπελλο Ελλάδας.

Η ενημέρωση του ΑΣ Άρης αναφέρει: «Άκρως ικανοποιητική η συμμετοχή των 12 ξιφαθλητών και ξιφαθλητριών του ΑΡΗ που λάβανε μέρος στο Κύπελλο Ελλάδας στην κατηγορία παμπαίδων – παγκορασίδων και τμημάτων ανάπτυξης, που διεξήχθη στην Αθήνα στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ.

Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο Θωμάς Γρόλλιος στην κατηγορία παίδων αν και αγωνίζεται για πρώτη χρονιά σε αυτή.

Στην ίδια κατηγορία ο Γκυ Λεωτόν κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και αναρριχήθηκε στην πρώτη θέση της σχετική πανελλήνιας ηλικιακής κατάταξης.

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε και η Αναστασία Φραγκοπούλου, η οποία και το επόμενο έτος θα αγωνίζεται στην κατηγορία κορασίδων.

Την πέμπτη θέση κατέλαβαν η Ολυμπία Λυγούρα στην αναπτυξιακή κατηγορία κοριτσιών και ο Ανδρέας Κτενιαδάκης στην αντίστοιχη των αγοριών.

Από τους υπόλοιπους ο Αριστοτέλης  Γρόλλιος κατετάγη 13ος στην αναπτυξιακή κατηγορία, παρόλο το νεαρό της ηλικίας του, ενώ στην ίδια κατηγορία, εκτός από τους παραπάνω καταγράφεται ως αξιόλογη και η συμμετοχή του Γιάννη Τσουρλίνη (26ος) και Μάριου Αγγελόπουλου (38ος)που συμμετείχαν για πρώτη φορά σε πανελλήνιους αγώνες.

Αξιοσημείωτη ήταν η 15η θέση που κατέλαβε η Νικολέτα Τζιόκου, όπως και η 26η  της Εβίτας Καβέλη, η οποία επίσης για πρώτη χρονικά  αγωνιζόταν στην κατηγορία κορασίδων.

Τέλος ο Χρήστος Σουσούρας (25ος) και ο Ευθύμιος Γιακουστίδης (36ος) πέτυχαν σημαντικές νίκες στην κατηγορία παίδων.

Οι μεταλλιούχοι ξιφαθλητές και ξιφαθλήτριες αφιέρωσαν τα μετάλλιά τους στους απόντες και ειδικότερα στον συναθλητή τους Λάζαρο Λεωτόν και στη συναθλήτριά τους Μαρκέλα Γιαγκιόζη, που δεν μπόρεσαν να συμμετέχουν στο κύπελλο Ελλάδας, επιβεβαιώνοντας για μία ακόμη φορά την έννοια της «οικογένειας» στο τμήμα ξιφασκίας του ΑΡΗ.

Το επόμενο αγωνιστικό ραντεβού είναι στους αγώνες που διοργανώνει ο Όμιλος Ξιφασκίας Φλώρινας στην Θεσσαλονίκη την 16 Μαρτίου, ενώ προετοιμαζόμενο οι ξιφαθλητές και οι ξιφαθλήτριες θα μεταβούν για αγώνες προετοιμασίας στην Σόφια της Βουλγαρίας την 21η-4-2019, ενόψει του πανελλήνιου πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στην Αθήνα την 12η Μαϊου 2019».

To Top