Ξορκίστε την κατάρα! Νέα απώλεια βαθμών, 0-0 με τον Παναιτωλικό με δοκάρι, ευκαιρίες, αλλά και… κράμπες!

Ο Άρης είχε εικόνα νικητή, αλλά νικητής δεν έφυγε από το γήπεδο και παρέμεινε για 6η αγωνιστική χωρίς νίκη. Το 0-0 με τον Παναιτωλικό είναι… προϊόν κακοτυχίας, γιατί οι κίτρινοι είχαν και πάλι δοκάρι, πίεσαν τον αντίπαλο, δημιούργησαν ευκαιρίες, αλλά δεν σκόραραν και αυτό είναι που μετράει. Δεν ήταν όμως μόνο κακοτυχία, αλλά και το γεγονός ότι έγιναν δύο αναγκαστικές αλλαγές και τρεις παίκτες έπαθαν κράμπες στο τελευταίο μισάωρο, απόδειξη ότι τελικά δεν έγινε σωστή δουλειά το καλοκαίρι.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις, όμως οι κίτρινοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα και την κατοχή της μπάλας. Εντούτοις επί της ουσίας μόνο μία φορά απείλησαν την εστία του Παναιτωλικού, στο 32′ όταν από συνδυασμό Τσουμάνη – Σταυρόπουλου η μπάλα στρώθηκε στον Αγκάνθο. Το σουτ του Ισπανού στράικερ με το αριστερό έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και οι κίτρινοι έχασαν μοναδική ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ.

Τέσσερα λεπτά νωρίτερα ο Άρης είχε γλιτώσει από το να βρεθεί πίσω στο σκορ όταν ο Καμαρά πήρε καλύτερη θέση από τον Πουλίδο, βρέθηκε τετ α τετ, αλλά γλίστρησε και η σέντρα που έκανε ενστικτωδώς, πήρε περίεργη τροχιά παράλληλα με την εστία του Διούδη και πέρασε έξω.

Αυτές ήταν οι δύο κορυφαίες στιγμές στο πρώτο ημίχρονο, από το οποίο ο Άρης μπορεί να κρατήσει ως θετικά την επιστροφή του Αγκάνθο, που ήταν δραστήριος, πίεσε την άμυνα, απασχόλησε παίκτες του Παναιτωλικού και δημιούργησε χώρους για να κινηθούν οι δύο ακραίοι, Σταυρόπουλος και Ουντότζι. Αν ήταν και λίγο πιο δραστήριος ο Τάτος, οι κίτρινοι θα είχαν απειλήσει περισσότερο…

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης ξεκίνησε επιθετικά, απείλησε με ένα έξπυνο σουτ του Αγκάνθο στο 47′ και ένα σουτ από τα αριστερά του Ουντότζι στο 49′ και έχασε εξαιρετική ευκαιρία με το βολέ του Τάτου στο 52′ όταν η μπάλα… καταλάθος κατέληξε στο γόνατο του Μπρακάλι και έφυγε κόρνερ.

Στο 62′ μετά από συνδυασμό του Ιμπέχ με τον Ψυχογιό, η σέντρα του τελευταίου πέρασε ανεκμετάλλευτη γιατί δεν πρόλαβε ο Αγκάνθο να κάνει την προβολή. Στο 64′ ο Τάτος ζήτησε αλλαγή, αποχωρώντας με τράβηγμα. Για τον ίδιο λόγο είχε αντικατασταθεί ο Τριανταφυλλάκος στο πρώτο μέρος από τον Οικονομόπουλο, ενώ τραυματίες στο τελευταίο μισάωρο αγωνίστηκαν και οι Παπαδόπουλος, Ψυχογιός και Ουντότζι!

Με όλους αυτούς τους τραυματισμούς ο Άρης έχασε τον ρυθμό του και “σώθηκε” από τον Διούδη, όταν απέκρουσε ενστικτωδώς σουτ του Μπόγιοβιτς μέσα από τη μικρή περιοχή στο 66′. Με αυταπάρνηση οι κίτρινοι τελείωσαν τον αγώνα με 11 παίκτες και είχαν τριπλή ευκαιρία να σκοράρουν στις καθυστερήσεις, αλλά ούτε ο Ιμπέχ, ούτε ο Αγγελούδης μπόρεσαν να στείλουν τη μπάλα στα δίκτυα.

ΑΡΗΣ: Διούδης, Ψυχογιός, Πουλίδο, Έλσνερ, Τσουμάνης, Τριανταφυλλάκος (27′ Οικονομόπουλος), Παπαδόπουλος, Σταυρόπουλος (58′ Ιμπέχ), Ουντότζι, Τάτος (66′ Αγγελούδης), Αγκάνθο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μπρακάλι, Κούσας, Καμαρά, Μελισσάς, Γοδόι, Πόι (64′ Σφακιανάκης), Τζούνιορ (83′ Μουμίν), Γκάλο, Μπακάκης, Μπικέι, Μπόγιοβιτς (88′ Πασάς).

To Top