Ξυλοδαρμός βουλευτή στο ΟΑΚΑ! (video)

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε από ανεγκέφαλους ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης όταν πήγε στο ΟΑΚΑ να δει το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ έξι άγνωστοι, που φέρονται να ήταν ακροδεξιοί θαυμαστές της «Χρυσής Αυγής» (σ.σ. αυτό είπαν οι ίδιοι όταν χτυπούσαν με κλοτσιές στα πόδια και γροθιές στο κεφάλι τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ).

Μετά το περιστατικό που έλαβε χώρα στο ημίχρονο του αγώνα, ο κ. Στρατούλης μεταφέρθηκε στο ιατρείο του σταδίου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Ευτυχώς, ο άνθρωπος δεν τραυματίστηκε σοβαρά!

Ο Δημήτρης Στρατούλης κατέθεσε μήνυση στην αστυνομία και στη συνέχεια θα μεταβεί σε νοσοκομείο για να κάνει ακτινογραφία.

Ο κ. Στρατούλης ήταν στο γήπεδο με τον γιο του, ο οποίος εκείνη την ώρα ήταν στην εξέδρα και όχι με τον πατέρα του στον εξωτερικό χώρο.

Στρατούλης:Moυ είπαν “θα σε σκοτώσουμε τώρα”

“Eίμαστε μέλη της Χρυσής Αυγή και θα σε σκοτώσουμε τώρα, εδώ”, είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης στον ALPHA, ο οποίος καταγγέλλει επίθεση από άτομα που δήλωσαν ότι είναι μέλη της Χρυσής Αυγής.

Ο κ. Στρατούλης ζήτησε τη λήψη μέτρων, καθώς όπως τόνισε “αποδεικνύεται πλέον ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι πολιτική οργάνωση, αλλά δολοφονική σπείρα”.

Πηγή: soccerplus.gr

To Top