ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Ξυπνά ο κοιμώμενος γίγαντας Άρης απέναντι σε φερέφωνα και μαριονέτες”

Κάποιες σημαντικές σκέψεις και θέσεις για τον Άρη και την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μεταφέρουν οι συντελεστές της σελίδας “ΑΡΗΣ 1914 Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ”.

Αναλυτικά:

“Τα τέσσερα χρόνια απουσίας του ΑΡΗ από την μεγάλη κατηγορία σίγουρα δεν ενόχλησε κανέναν από αυτούς που δημιουργούν, εγκαθιδρύουν και ελέγχουν το λεγόμενο σύστημα στο ποδόσφαιρο.

Ίσα ίσα είχαν απαλλαγεί από ένα “αγκάθι”στην προσπάθεια τους για δήθεν εξυγίανση του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Η επιστροφή του ΑΡΗ στην φυσική του θέση είναι ηλίου φαεινότερο ότι ΕΝΟΧΛΕΙ τη νέα τάξη πραγμάτων που δημιουργήθηκε από την απουσία της ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

Τρέμουν στην ιδέα μήπως πάρει σάρκα και οστά αργά η γρήγορα αυτό που επιτάσσει η ιστορία του ΑΡΗ και που αρνείται πεισματικά η ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου να της δώσει. Να της δώσει τα χρωστούμενα που μεταφράζονται σε τίτλους.

Ξέρουν οτι εκτός του νέου εφευρήματος , προϊόν ανιστόρητων κονδυλοφόρων, που λέγεται big 4 υπάρχει και ένας κοιμώμενος γίγαντας που αυτή τη φορά φαίνεται να ξυπνά, και που σε καμιά περίπτωση δεν θέλουν να έχει τα μάτια ορθάνοικτα.

Τον θέλουν ναρκωμένο και κάνουν τα αδύνατα δυνατά να το πετύχουν.

Ο ΑΡΗΣ λοιπόν ΕΝΟΧΛΕΙ. Όμως έχουν ξεχάσει ένα βασικό:

ΟΤΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟΣ. ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΠΟΔΙΟ.

Ο ΑΡΗΣ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΣΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΕΡΗΣΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.

ΟΧΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΣΑΣ.

“ΑΡΗΣ 1914 Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ””.

To Top