ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ξυπνήστε! Γλίτωσε την ήττα στις καθυστερήσεις (1-1) και έντονες αποδοκιμασίες στο “Κλεάνθης Βικελίδης”!

Τραγικός ο Άρης, έχασε απίστευτες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο,έμεινε πίσω στο σκορ και ισοφάρισε στις καθυστερήσεις με πέναλτι του Τάτου, για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Έντονες αποδοκιμασίες μετά το τέλος του ματς, οι “κιτρινόμαυροι” μένουν στους δύο βαθμούς, μετά από δύο αγώνες!

Πέταξε το πρώτο ημίχρονο…

Δεν ήταν κακός ο Άρης στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο για μία ακόμα φορά έλειψε το καθαρό μυαλό στη τελική πάσα, σπαταλώντας με αυτό τον τρόπο, τη διάθεση και την κατοχή μπάλας, που είχαν οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου. Οι “κιτρινόμαυροι” ξεκίνησαν πολύ καλά το ματς, ωστόσο, έριξαν το ρυθμό τους στη συνέχεια, με αποτέλεσμα να μην φτάσουν στο γρήγορο γκολ, που ήταν και το αρχικό ζητούμενο. Η ευκαιρία δόθηκε με τη… σέντρα, καθώς μόλις στο 4΄ο Καπνίδης θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ, αλλά έπιασε… αέρα, ένα μέτριο μακριά από τη κενή εστία του Αιγινιακού, με τον Τόλιο “εξουδετερωμένο”, μετά από το σουτ του Μπούρμπου που κόντραρε και τον έβγαλε εκτός φάσης. Ενα σουτ του Μπούρμπου στο 12΄πέρασε αουτ, όπως και μία κεφαλιά του Ιντζίδη στο 15΄. Το σουτ του Τάτου στο 22΄θα μπορούσε να απειλήσει, αν δεν έβρισκε τον… Μιλούνοβιτς, που άθελά του έκοψε τη φόρα του. Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να απειλήσουν στο 39΄με τον Παπουτσογιαννόπουλο στο 39΄, με τον Διούδη να φωνάζει “παρών” και να αποκρούει σε κόρνερ.

Απίστευτες ευκαιρίες και… σφαλιάρα!

Όπως στο πρώτο μέρος, έτσι και στο δεύτερο ο Άρης ξεκίνησε με φόρα για να πετύχει ένα τέρμα. Η ατυχία, όμως, στέρησε από τους “κιτρινόμαυρους” το γκολ. Ο Καράμπελας βρήκε εξαιρετικά τον Μιλούνοβιτς, ο οποίος στη κίνησε σούταρε με τη μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Αιγινιακού! Ο Νίκος Αναστόπουλος θέλοντας να αντιδράσει έριξε στο ματς τον Ραφίκ Τζεμπούρ στη θέση του Καπνίδη. Το κακό πρόσωπο του Άρη, όμως, έκανε στην εμφάνισή τους με τους κιτρινόμαυρους'” να εγκλωβίζονται και να μην βρίσκουν διαδρόμους. Μετά το 80’΄ο Άρης ξύπνησε κι έφτασε μία ανάσα από το γκολ, αλλά η κεφαλιά του Τζεμπούρ στο 84΄πέρασε ελάχιστα αουτ, όπως και το σουτ του αμαρκάριστου Τάτου, στο 84΄. Κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Αιγινιακός πάγωσε το “Κλεάνθης Βικελίδης” στο 86΄πετυχαίνοντας το 0-1. Στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τζεμπούρ κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ανδρέας Τάτος με τον Άρη να ισοφαρίζει σε 1-1 και να γλιτώνει στο τελευταίο λεπτό την ήττα! Έντονες αποδοκιμασίες στο φινάλε, τραγική εμφάνιση του Άρη….

Oι συνθέσεις: 

Άρης (Ν. Αναστόπουλος): Διούδης, Μπούρμπος (66΄Μπούρμπος), Καράμπελας, Ραούλ Μπράβο, Ιντζίδης, Ρόβας, Ανάκογλου, Ίλιτς (46΄Μπαργκάν), Καπνίδης (57΄Τζεμπούρ), Τάτος, Μιλούνοβιτς

Αιγινιακός (Π. Αμανατίδης): Τόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος (86΄Ρανγκέλοφ), Πασαλίδης, Μουταφίσκι, Πατράλης, Μουκίδης (60′ Γκατσολάρι), Ζούρκος, Φασίδης (80΄Ονουάτσι), Γκούρτσας

Διαιτητής: Β. Φωτιάς (Πέλλας)

Βοηθοί: Χ. Δεμερτζής (Πέλλας) – Θ. Παπαδάκης (Ημαθίας)

To Top