Ξυπνήστε! Ο Άρης είναι τελευταίος…

13η αγωνιστική, 9 βαθμοί, 18η θέση. Η τελευταία στο βαθμολογικό πίνακα. Αυτή είναι η εικόνα του Άρη σήμερα. Υπάρχει η άποψη ότι πέρσι μετά από 13 αγώνες, ο Άρης είχε 11 βαθμούς, δηλαδή πάνω κάτω τα ίδια, αλλά αυτό δεν μπορεί ούτε δικαιολογία να αποτελέσει, ούτε να εφησυχάσει κανέναν.

Ο Άρης αγνοεί την νίκη επί 7,5 μήνες στην έδρα του, μετά από έξι εντός έδρας παιχνίδια, “πούλησε” ελαφρά τη καρδία άλλους δυο βαθμούς στην πιο μέτρια ομάδα που πέρασε από το Κλεάνθης Βικελίδης, τον Πανθρακικό, ο οποίος σε δυο… “μισές” φάσεις έβαλε δυο γκολ και γενικά δεν πείθει ούτε τον πιο αισιόδοξο οπαδό του. Τραγικά αμυντικά λάθη… σχολικής ομάδας που στοίχισαν ακριβά!

Ο Άρης πληγώνει. Πληγώνει με την μετριότητά του, τις εμφανίσεις του, τις αποτυχίες του. Είναι τελευταίος με μόλις 9 βαθμούς και όσοι δεν ακούν τον συναγερμό είτε είναι άσχετοι, είτε κωφεύουν επικίνδυνα.

Ναι, υπάρχουν ακόμη 21 αγωνιστικές. Όμως ο Άρης για να σώσει την παρτίδα πρέπει να ξυπνήσει! Διοίκηση, προπονητές, παίκτες. Πρέπει να ξυπνήσουν όλοι, να βρουν λύσεις, να σταματήσουν την κατρακύλα. Πριν γίνει μη αναστρέψιμη η κατάσταση…

To Top