ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Ξόδεψε” δυο ματς, πέταξε πολύτιμους βαθμούς στην έδρα του και τώρα “καίγεται” για τη νίκη στο ΟΑΚΑ

Ο Άρης μετά από τρεις στροφές στα πλέι οφ έχασε την θετική αύρα που έδωσαν τα τρία συνεχόμενα νικηφόρα αποτελέσματα στην κανονική διάρκεια και η επιστροφή των έξι “κλεμμένων” βαθμών, “ξόδεψε” δυο παιχνίδια που ήθελε έξι βαθμούς και έφυγε μόλις με δυο και τώρα “καίγεται” για τη νίκη στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ.

Το… πείραμα του Μπούργος κόντρα στον ΠΑΣ δεν είχε αποτέλεσμα, ο Άρης ξαναβίωσε “παιδικές ασθένειες” και τώρα καλείται να αποδράσει, έχοντας κάνει μόνος του τη ζωή του πιο δύσκολη. Ο Αργεντίνος προπονητής διάλεξε λάθος ώρα να δοκιμάσει νέα κόλπα. Μπήκε στο κάδρο της κριτικής και αυτός και πλέον παίρνει την ευθύνη των αποτελεσμάτων. Κυρίως καλείται να βρει τον τρόπο να διαχειριστεί την πιο… δύσκολη βδομάδα από τότε που ανέλαβε τους κιτρινόμαυρους.

Ο Άρης έμεινε πίσω και πλέον τρέχει να… προλάβει το Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ή να το πούμε και διαφορετικά δεν κατάφερε να κάνει αποφασιστικά βήματα μπροστά και τώρα είναι σε δυο ματς “δίχως αύριο”.

Έχει μπροστά του δυο δύσκολα ματς, όπως είναι αυτά με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τα οποία θα κλείσει τον πρώτο γύρο των πλέι οφ, στου δρόμου τα μισά. Με νίκες αποκτάει και πάλι το προβάδισμα. Σε διαφορετική περίπτωση περιπλέκει ακόμη περισσότερο τα πράγματα.

To Top