ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ξόμπλιος: “Δύσκολη αποστολή του Άρη στην Καλλιθέα, αλλά τίποτα δεν τον σταματά για την άνοδο”

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, της Καλλιθέας και νυν της Καβάλας Παναγιώτης Ξόμπλιος, μίλησε για το αυριανό παιχνίδι στο “Ελ Πάσο”. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Ένα σχόλιο για το παιχνίδι  Καλλιθέα – Άρης:

Θέλω να ευχηθώ και στις δυο ομάδες να πετύχουν τους στόχους τους να γίνει ένα καλό παιχνίδι αν και δύσκολο παιχνίδι γιατί η Καλλιθέα καίγεται για βαθμούς, είναι καλή στο γήπεδο της άσχετα που είναι χαμηλά.

Ο Άρης από την άλλη είναι δυνατή ομάδα και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από μια ομάδα της Σούπερ Λίγκα, έχει τελειώσει το θέμα ανόδου και είναι δεδομένο. Ο λόγος είναι ότι ο κύριος Καρυπίδης μπήκε στην ομάδα για να πετύχει και θα το κάνει και ο κύριος Σπανός βοήθησε και θα βοηθήσει την ομάδα.

Για τον Δημήτρη Σπανό:

Είναι ένας προπονητής που ξέρει απέξω την Β’ εθνική και η ομάδα θα πετύχει τον στόχο της.

Τι πρέπει να προσέξει ο Άρης:

Να μην έχουν στο μυαλό τους ότι ανέβηκε η ομάδα και να παλέψουν μέχρι το τελευταίο λεπτό και για τον κόσμο της γιατί μια τέτοια ομάδα, παίζει μόνο για τις νίκες.

Η Καλλιθέα έχει το άγχος στο βαθμολογικό και όταν παίζεις με μια τέτοια ομάδα όπως ο Άρης θα πρέπει να προσπαθήσεις να διώξεις το άγχος.

Για την Σούπερ Λίγκα:

Ο Άρης είναι μόνο για την Σούπερ Λίγκα, δεν αξίζει να υπάρχει μόνο μια ομάδα από την Θεσσαλονίκη και καλώς ή κακώς λείπει.

Για το αν θα ήθελε να επιστρέψει στον Άρη:

Θα ήθελα να επιστρέψω αλλά και ποιος δεν θα ήθελε να επιστρέψει στον Άρη, θα δείξει το μέλλον.

To Top