Ξόρκισε την αφλογιστία μετά από 1 χρόνο και 6 μέρες!

Ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ στην Νέα Σμύρνη, μειώνοντας το σκορ σε 2-1 με τον Πανιώνιο. Ο Κροάτης… ξόρκισε την αφλογιστία, μετά από 371 μέρες. Διαβάστε πότε σκόραρε για τελευταία φορά.

Ο Τσέζαρεκ διψούσε για ένα γκολ, για να δώσει τέλος στην ατυχία και στην αφλογιστία του. Τελικά τα κατάφερε κόντρα στον Πανιώνιο, αν και το γκολ αυτή τη φορά δεν στάθηκε ικανό να δώσει ουσία, σε αντίθεση με όλα τα προηγούμενα γκολ του.

Συγκεκριμένα, ο Κροάτης πέτυχε το τελευταίο γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Άρη στις 21 Νοεμβρίου 2010, κόντρα στην Κέρκυρα στην νίκη με 2-0. Δηλαδή πριν από 371 μέρες, πέρασε δηλαδή ένας χρόνος και 6 μέρες.

Είχε προηγηθεί το χρυσό γκολ στις 16 Σεπτεμβρίου με τον Εργοτέλη στην νίκη με 1-0.

Τελευταίο γκολ σε επίσημο παιχνίδι, πάντως, πέτυχε ο Τσέζαρεκ στον αγώνα με την Ρόζενμποργκ για το Γιουρόπα λιγκ (νίκη 2-0) στο Κλέανθης Βικελίδης στις 16 Δεκεμβρίου 2010. Δηλαδή πριν από 346 μέρες. Είχαν προηγηθεί τα καθοριστικά του δυο γκολ με την Γιαγκελόνια, στην πρώτη πρόκριση των κίτρινων στη διοργάνωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν το πρώτο εκτός έδρας γκολ του Τσέζαρεκ με τη φανέλα του Άρη και το πρώτο που δεν συνοδεύτηκε με θετικό αποτέλεσμα.

To Top