ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ξόρκισε την… κατάρα εννιά αποκλεισμών που τον “στοίχειωναν”!

Ο Άρης κατάφερε να προκριθεί κόντρα στην ΑΕΚ μετά από έναν αγώνα θρίλερ. Πέρα από την πρόκριση στα πέναλτι οι κιτρινόμαυροι κατάφεραν να ξορκίσουν την… κατάρα εννιά αποκλεισμών που τους “στοίχειωναν” τα τελευταία χρόνια. Και μάλιστα οι επτά ήταν στο Κλεάνθης Βικελίδης!

Στην Ελλάδα και στο κύπελλο, οι αποκλεισμοί από τον Εργοτέλη, ομάδας μιας κατηγορίας κάτω με 3-2 (χρειαζόταν έστω ισοπαλία στους ομίλους, η ισοβαθμία δεν ήταν υπέρ του, έχασε και αποχαιρέτησε πρόωρα τη διοργάνωση), ΑΕΚ (στην ανατροπή του 2-1), Ολυμπιακό (με την… εφεύρεση Μπουχαλάκη),  από την Λαμία με το πέναλτι του Γκάμα να είναι άστοχο στο 123′ (είχε προηγηθεί χαμένο πέναλτι του Καμαρά στο 16′!) και πέρσι με το χαμένο πέναλτι του Γκρέι στο 84′ κόντρα στον Ολυμπιακό, συνθέτουν το αρνητικό κάδρο της διοργάνωσης.

Στην Ευρώπη, αξέχαστη η βραδιά θρίλερ με την Μόλντε, όταν πήγε το ματς στην παράταση στην μεγάλη προσπάθεια ανατροπής του 3-0 της Νορβηγίας, όμως το 3-1 τον “σταμάτησε”. Το ίδιο πρόπερσι, όταν στο 120′ της παράταση με την Αστάνα έχασε τουλάχιστον την ευκαιρία να πάει στα πέναλτι.

Βραδιά “γροθιά” στο στομάχι η προπέρσινη με την Κόλος Κοβαλίβκα και φυσικά η περσινή με την Μακάμπι Τελ Αβίβ όταν έκανε το 2-0, “έβλεπε” παράταση, αλλά δέχθηκε το γκολ που τον άφησε έξω.

Ένα κάδρο εννιά αποκλεισμών. Μάλιστα, οι επτά από αυτούς, μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης!

 

To Top