Ξύπνησαν μνήμες από το χθες, άναψαν οι συζητήσεις για τη σωτηρία του Άρη σήμερα! (photos)

Στο “Κλεάνθης Βικελίδης” ξύπνησαν… μνήμες από τη βραδιά “ρετρό” με την προβολή του ιστορικού αγώνα ανάμεσα στον Άρη και την Ίπσουιτς την δεκαετία του ’80, στον οποίο οι κίτρινοι νίκησαμ με 3-1 τους μετέπειτα κατακτητές του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ!

Στο Aris Sports Cafe βρέθηκαν αρκετοί φίλαθλοι της ομάδας, που πήγαν για να θυμηθούν τα παλιά και αρκετοί νέοι για να αντιληφθούν ιδίοις όμασι πόσο μεγάλη ομάδα είχε ο Άρης εκείνη την εποχή, αναγκάζοντας μια μεγάλη ομάδα, όπως ήταν η αγγλική να υποκλιθεί!

Εκτός από τους φιλάθλους βρέθηακν και τα μέλη της διοικούσας επιτροπής και πρώην παίκτες της ομάδας, Αλέκος Κατσιαούνης και Σταύρος Λαμπριάκος,αλλά ο υπεύθυνος ακαδημιών Γιώργος Καδόπουλος.

Την Κοινωνία Μελών Άρη που στηρίζει όλο το εγχείρημα με τέτοιες βραδιές “ρετρό” εκπροσώπησαν οι Παναγιώτης Αλεξανδρίδης και Παναγιώτης Ζουμπουρίδης, ενώ στο Aris Sports Cafe βρέθηκαν επίσης και δύο βετεράνοι ποδοσφαιριστές της ομάδας και μέλη εκείνης της ομάδας, Κώστας Δράμπης και Σπύρος Καπερνέκας.

Η ρετρό Παρασκευή, έδωσε την ευκαιρία στους παλιούς να θυμηθούν και στους νέους  να μάθουν. Την ιστορία του Αρη και τις μεγάλες στιγμές αυτής της εβδομάδας.

Μετά το τέλος της προβολής του αγώνα, στα πηγαδάκια οι συζητήσεις άναψαν. Για το πώς η ομάδα θα επιλύσει τα σημερινά της προβλήματα, προκειμένου αγώνες, σαν εκείνον με την Ιπσουϊτς, να ξανάρθουν.

 

To Top