Ξύπνησε από κώμα και ρωτούσε για τη… Γιουβέντους

Η αγάπη για την ομάδα σου ξεπερνά συχνά κάθε λογική… Αυτό φαίνεται να συνέβη και στην περίπτωση ενός 14χρονου αγοριού, που βρέθηκε αντιμέτωπος με το θάνατο, αλλά επιβίωσε και από τις πρώτες του «αγωνίες» ήταν να μάθει τα νέα της Γιουβέντους. Την απίστευτη ιστορία δημοσίευσαν ιταλικά ΜΜΕ και ο Independent.

Ο έφηβος οπαδός της «Γηραιάς Κυρίας» μαζί με φίλους του πήδηξαν από μια γέφυρα σε ένα κανάλι στο Μιλάνο, αλλά εκείνος παγιδεύτηκε κάτω από το νερό για 42 λεπτά και βρέθηκε να χαροπαλεύει. Για περισσότερο από ένα μήνα ήταν σε κώμα και όταν ξύπνησε από τα πρώτα πράγματα που ρώτησε, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, ήταν αν η Γιουβέντους συνεχίζει στο Champions League.

Η απάντηση δεν τον απογοήτευσε, αφού οι «μπιανκονέρι» έφτασαν στον τελικό και το Σάββατο θα διεκδικήσουν τον τίτλο απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Παρότι οι γιατροί χρειάστηκε να ακρωτηριάσουν το δεξί του πόδι κάτω από το γόνατο λόγω προβλημάτων στην κυκλοφορία του αίματος, ο νεαρός ως από θαύμα όχι απλώς επέζησε, αλλά δεν έχει υποστεί κάποια εγκεφαλική βλάβη από την απίστευτη περιπέτεια υγείας του.

Πηγή: sportfm.gr

To Top