Ξύπνησε πάλι μέσα του ο… σκόρερ Μίσελ! (video)

Το πολύτιμο γκολ που πέτυχε με χτύπημα φάουλ ο Μίσελ στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό μέσα στην Κομοτηνή, έδωσε την νίκη (1-2) πρόκριση στον Άρη, ξυπνώντας παράλληλα και πάλι τον… σκόρερ μέσα του.

Ο 30χρονος σήμερα Μίσελ Γκαρμπίνι, φοράει για δεύτερο συνεχόμενο χρόνο τη φανέλα του Άρη, αγωνίζεται ως αριστερό αμυντικός και πέτυχε για πρώτη φορά γκολ σε επίσημο παιχνίδι με τους κίτρινους, αγωνιζόμενος μετά το πρώτο 20λεπτο ως αριστερός μεσοεπιθετικός.

Το γκολ αυτό ουσιαστικά έφερε και πάλι στην… επιφάνεια την ικανότητα του Βραζιλιάνου στα γκολ, μια και το βιογραφικό του, αν και αμυντικός, έχει να επιδείξει αρκετά γκολ, στην «προ του Άρη» καριέρα του.

Συγκεκριμένα, ο Μίσελ, πριν φορέσει τη φανέλα με το θεό του πολέμου στο στήθος είχε πετύχει συνολικά 18 γκολ (!) επίδοση που σίγουρα θα ζήλευαν και αρκετοί επιθετικοί…

Τα γκολ αυτά, μερικά από τα οποία ήρθαν με χτυπήματα φάουλ, όπως… καλή ώρα, αυτό που σφράγισε το εισιτήριο για τους 16 του κυπέλλου Ελλάδας μέσα στην Κομοτηνή, τα πέτυχε φορώντας τη φανέλα των Ατλέτικο Μινέιρο, Σταντάρ Λιέγης, Ατλέτικο Παραναένσε και Νότικο.

Ο ίδιος ο Μίσελ ευχήθηκε μετά τον αγώνα, το γκολ αυτό να είναι η απαρχή μιας σειράς επιτυχιών του Άρη, αλλά και δικών του γκολ, γεγονός που ήρθε σε μια στιγμή, κατά την οποία η απόδοσή του είχε παρουσιάσει σημαντική κάμψη, αναγκάζοντας τον Πρόμπιερζ να τον αφήσει στον πάγκο στο παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό. Όμως και για τον ίδιο και τον Άρη αυτή η επιτυχία αποτελεί μια νέα αρχή…

 

Δείτε εδώ τον… σκόρερ Μίσελ

 

{youtube}Ha3fsL4tv3g|600|450|1{/youtube}

 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com! 

 

To Top