Ξύπνιος ο Λίνος, σε δυσμένεια ο Ντρούκερ! (video)

Έκατον δέκα ημέρες περίμενε ο Λίνος Χρυσικόπουλος για να παίξει και πάλι σε αγώνα μπάσκετ. Ο τραυματισμός στον ώμο του, του στέρησε τη δυνατότητα να παίξει από την αρχή με τη Μπιέλα, όμως στο ντεμπούτο του σε 14′ έδειξε μέρος των δυνατοτήτων του, όπως έγραψαν οι Ιταλοί!

Ο 19χρονος φόργουορντ πρώτη φορά συμμετείχε σε διπλό με την ομάδα του στην προπόνηση την περασμένη Τετάρτη. Μέχρι τότε έκανε προπονήσεις και προσπαθούσε να βρει ρυθμό για να είναι έτοιμος όταν κληθεί να πάρει χρόνο συμμετοχής. Το έκανε χθες με μεγάλη επιτυχία. Ουδείς περίμενε ότι θα βρεθεί στο παρκέ για 14 λεπτά μετά από σχεδόν τέσσερις μήνες αγωνιστικής απραξίας. Ο Χρυσικόπουλος είχε δύο πόντους και μία ασίστ στην εκτός έδρας νίκη (69-64) της Μπιέλα επί της Μοντεγκρανάρο του Σαρόν Ντρούκερ.

Η “La Stampa” της Μπιέλα έγραψε πως “ήταν θετικό το ντεμπούτο του ταλαντούχου Χρυσικόπουλου μετά από τέσσερις μήνες απουσίας” και τον βαθμολόγησε με 6 τονίζοντας πως “ήταν χρήσιμος στα 14 λεπτά που αγωνίστηκε στο ντεμπούτο του, πρέπει όμως να εξοικειωθεί με την ομάδα, αν και δείχνει να είναι πολύ ξύπνιος”.

Στην αντίπερα όχθη, ο Σαρόν Ντρούκερ κατά τους Ιταλούς δύσκολα θα κάνει Χριστούγεννα ως προπονητής της Μοντεγκρανάρο, ειδικά μετά την χθεσινή παραίτηση του τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Τζιανμαρία Βατσίρκα. Ο Ισραηλινός τεχνικός δεν παραιτήθηκε (όπως άλλωστε έκανε και στον Άρη) και δήλωσε πως “θα μιλήσω με τη διοίκηση τις επόμενες μέρες για να δούμε τι θα κάνουμε. Δεν τα πάμε καλά σίγουρα, είμαστε πίσω στη βαθμολογία, αλλά υπάρχουν πολλά παραδείγματα ομάδων που ξεκίνησαν άσχημα, αλλά έκαναν τις σωστές προσθήκες και βελτιώθηκαν. Για αυτές τις προσθήκες θα μιλήσω με τη διοίκηση”.

Παρακολουθείστε φάσεις από το ντεμπούτο του Χρυσικόπουλου με τη Μπιέλα κόντρα στη Μοντεγκρανάρο του Σαρόν Ντρούκερ:

{youtube}5-6sPn2wF9g|640|360|1{/youtube}

To Top