ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

ΟΑΚΑ και ΣΕΦ έδειξαν γιατί ο φετινός Άρης αδικεί κατάφορα τον εαυτό του

Ο Άρης παρουσίασε καλύτερο πρόσωπο στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά εξακολουθεί να χάνει, φτάνοντας τις πέντε σερί ήττες, όλες μέσα στον Μάρτιο μετά την διακοπή του πρωταθλήματος.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Αυτό που κάνει τον καθένα να απογοητεύεται, να στενοχωριέται και να εκνευρίζεται είναι πως και στα τρία παιχνίδια στην Αθήνα (Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΑΕΚ) ο Άρης ήταν πολύ ανταγωνιστικός, παρότι είχε προβλήματα με τραυματισμούς και απουσίες.

Στο ΟΑΚΑ χρειάστηκε να εκτεθεί ανεπανόρθωτα το διαιτητικό τρίο στην τέταρτη περίοδο για να μην απειληθεί περισσότερο ο Παναθηναϊκός, στο ΣΕΦ ο Άρης διεκδίκησε τη νίκη ως το 39’ και χθες προερχόμενος από τέσσερις σερί ήττες παρουσίασε σαφώς καλύτερο πρόσωπο και πλήρωσε επί της ουσίας ένα καταστροφικό τετράλεπτο στην τέταρτη περίοδο.

Το… μισό να έπαιζαν οι παίκτες του Γιάννη Καστρίτη στα παιχνίδια που ήταν δικά τους και τα έχασαν (Πανιώνιος στη Νέα Σμύρνη, Χολαργός και Κολοσσός στο Παλέ, Κύμη στη Χαλκίδα), θα τα είχαν κερδίσει και σήμερα όλα θα ήταν διαφορετικά και με μεγαλύτερη ηρεμία.

Ο Άρης εξακολουθεί να μην είναι ήρεμος και αναζητάει μια νίκη που θα τον βγάλει από οποιοδήποτε μη αρεστό σενάριο. Εξακολουθεί να ελέγχει πλήρως τη μοίρα του και αυτό είναι ένα γεγονός αδιαμφισβήτητο, το οποίο αποκτά μεγαλύτερη αξία επειδή ακριβώς παρά την ήττα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, οι κίτρινοι έδειξαν ότι μπορούν να παίξουν καλά.

Είναι κρίμα να βιώνουν και οι ίδιοι τζάμπα πίεση και άγχος, αλλά είναι οι ίδιοι που έχουν αδικήσει κατάφορα τους εαυτούς τους και αυτοί που θα πρέπει να τους βγάλουν από μια δύσκολη θέση.

To Top