ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΟΑΣΘ: Πλήρωσε 2,8 εκ ο Σπίρτζης – Κανονικά από αύριο το πρωί τα δρομολόγια

Το υπουργείο Υποδομών κατέβαλε την μισθοδοσία του Ιουλίου, με σκοπό να πείσει τους εργαζόμενους να σταματήσουν την επίσχεση και να επανεκκινήσουν τα δρομολόγια του ΟΑΣΘ. 

Τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας. Μία από τις πιο ισχυρές επιλογές είναι η Moneysafe, μαζί με την κάρτα της. Διαβάστε αναλυτικά στο foxbet.gr τα πάντα για τα όριά της, τις παροχές, τι προσφέρει, την ταχύτητα στις πληρωμές και γενικά τα πάντα γύρω από το ισχυρό entry της αγοράς. 

Από την διοίκηση του ΟΑΣΘ έγινε αγώνας δρόμου, ώστε να καταβληθούν τα χρήματα στους λογαριασμούς μισθοδοσίας των εργαζομένων.

Ενώ αρχικά οι εργαζόμενοι είπαν ότι θα συνεδριάσουν αύριο το πρωί, υποστηρίζοντας πως εάν δουν ότι πληρώθηκαν θα επιστρέψουν άμεσα στην δουλειά, μετά από το μπαράζ πιέσεων που δέχθηκαν θα συνεδριάσουν απόψε με τον πρόεδρο των εργαζομένων να δηλώνει στην TV100 οτι θα εισηγηθεί από αύριο το πρωί το πρωί τα λεωφορεία να βγουν κανονικά στους δρόμους.

Νωρίτερα, Περιφερειάρχης, δήμαρχοι και φορείς κατέθεσαν από κοινού μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για την ταλαιπωρία που υφίστανται οι Θεσσαλονικείς βάζοντας στο κάδρο των ευθυνών, τόσο το υπουργείο όσο και την διοίκηση του ΟΑΣΘ.

Πηγή: thessnews.gr

To Top