Οδεύει προς αλλαγή ιδιοκτησίας η ΚΑΕ Πανιώνιος

Σε καλό δρόμο βρίσκεται η διαδικασία για την αλλαγή στην ιδιοκτησία της ΚΑΕ Πανιώνιος, μετά το ραντεβού του Σταύρου Αλευρογιάννη με τους υποψήφιους επενδυτές.

Θετικά είναι τα πρώτα δείγματα για την αλλαγή ιδιοκτησίας στην ΚΑΕ Πανιώνιος, μετά τη συνάντηση που είχε ο Σταύρος Αλευρογιάννης με τους κ.κ. Ράικο και Κραβαρίτη.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τους «κυανέρυθρους», υπάρχει πολύ καλό κλίμα ανάμεσα στον απερχόμενο μεγαλομέτοχο και τους υποψήφιους επενδυτές, με τον οικονομικό έλεγχο της ΚΑΕ να βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και όταν αυτός ολοκληρωθεί, τότε ο κ. Αλευρογιάννης θα παραδώσει τις μετοχές του.

Στόχος είναι να γίνει το συντομότερο δυνατό, αλλά και ομαλά, η μετάβαση της ομάδας μπάσκετ στην επόμενη ημέρα, ενώ την Τρίτη (21/8) οι υποψήφιοι επενδυτές κ.κ. Ράικος και Κραβαρίτης θα έχουν συνάντηση με τον κόουτς του Πανιωνίου, Θανάση Σκουρτόπουλου.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχει καταθέσει ήδη τον φάκελό της, μαζί με την εγγυητική επιστολή, στον ΕΣΑΚΕ, ώστε να λάβει το πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα.

To Top