ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Οδεύει στην τελευταία του εμφάνιση με τα κιτρινόμαυρα ο Μάρκους Καρ

Το χθεσινό (03/12) παιχνίδι στο κλειστό του Αγίου Θωμά αποτέλεσε -εκτός μεγίστου απροόπτου- το κύκνειο άσμα του Μάρκους Καρ στην Basket League, καθώς θα αντικατασταθεί από τον Τζόναθαν Σταρκ.

Ο Καναδός γκαρντ ταξιδεύει σήμερα (04/12) με την υπόλοιπη αποστολή στην Ισπανία, ενόψει του μεθαυριανού (06/12, 22:00) παιχνιδιού με την Γκραν Κανάρια. Στην, κατά φαινόμενα, τελευταία του παρουσία με τη φανέλα του Άρη, στο ελληνικό πρωτάθλημα κόντρα στο Μαρούσι, ο Καρ έκανε, με βάση τη στατιστική την καλύτερη εμφάνισή του.

Ο 24χρονος παίκτης πέτυχε 12 πόντους (2/2 β., 5/11 δπ,), κάνοντας ρεκόρ εντός των ελληνικών συνόρων (πιο παραγωγικές του βραδιές ήταν οι 20 πόντοι με την Ουλμ και μετά οι 18 απέναντι στην Σλασκ Βρότσλαβ).

Οι έξι ασίστ, που μοίρασε χθες, είναι η κορυφαία του επίδοση σε 18 παιχνίδια (9 σε Ελλάδα και 9 σε Ευρώπη), τη στιγμή μάλιστα, που είχε δώσει 8 τελικές πάσες στα οκτώ προηγούμενα ματς της Basket League!

Επίσης, ο απόφοιτος του Τέξας έμεινε στο παρκέ περισσότερο από κάθε άλλη φορά, παίζοντας 35:52 και ήταν μαζί με τον Σίλβιο Ντε Σόουζα οι καλύτεροι παίκτες του Άρη στο σύστημα αξιολόγησης, με 15 βαθμούς.

To Top