ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

“Οδηγίες” Κουκουλιά στους φιλάθλους του Άρη και όχι μόνο για τον κοροναϊό

Ο Νίκος Κουκουλιάς επικεφαλής γιατρός του μπάσκετ του Άρη, μίλησε για τον κοροναϊό και το τι πρέπει να ξέρει ο κόσμος του Άρη και όχι μόνο, αλλά και τους τραυματισμούς στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο Yellow Radio 92,8:

Για τον κοροναϊό: “Πρέπει να παίρνουμε τις συνήθεις προφυλάξεις, η μάσκα που είναι σε έλλειψη δεν σε προφυλάσσουν από τον ιό. Ο τρόπος χρήσης τους πρέπει να είναι συγκεκριμένος. Ο τρόπος προφύλαξης πρέπει να είναι να μην πλησιάζουμε ανθρώπους κρυωμένους και η ατομική υγιεινή που είναι το πιο σημαντικό. Τους στοιχειώδεις κανόνες που πρέπει να κάνουμε έτσι και αλλιώς. Δεν χρειάζονται υπερβολές.”

Συνέχισε λέγοντας: “Θα ήθελα να τονίσω πως εάν υπάρχουν συμπτώματα όπως δέκατα κ.α, δεν χρειάζεται όλοι να τρέξουμε στα νοσοκομεία, δεν χρειάζεται πανικός σε συμπτώματα που αντιμετωπίζονται “εύκολα”. Το αρμόδιο νοσοκομείο είναι το ΑΧΕΠΑ, τα περιστατικά οδηγούνται εκεί. Χρειάζεται ψυχραιμία και εάν κάτι μείνει από όλο αυτό είναι η ατομική υγιεινή.”

Για τους τραυματισμούς του μπασκετικού Άρη: “Δεν έχουμε κάποιους ιδιαίτερους τραυματισμούς, προσπαθούμε να κάνουμε την διαχείριση μας. Το τελευταίο πρόβλημα είναι του Ντραγκίσεβιτς, που όμως είμαι αισιόδοξος, όπως και ο Σαλφτσάκης και ο Φλιώνης.”

To Top