ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οδηγίες του Ολυμπιακού Βόλου για την προσέλευση (και) των φιλάθλων του Άρη

Οδηγίες του Ολυμπιακού Βόλου για την προσέλευση (και) των φιλάθλων του Άρη, ενόψει του φιλικού αγώνα της Κυριακής που θα γίνει στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Η ανακοίνωση αναλυτικά:

Στο πλαίσιο διεξαγωγής του φιλικού αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον Άρη Θεσσαλονίκης, η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει στους φιλάθλους τις οδηγίες εισόδου  για το παιχνίδι που θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Αυγούστου 2018, στις 19:30,  στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

-Τιμή εισόδου: 10€

-Γυναίκες- παιδιά (από 12 ετών και άνω): 5€

-Άνεργοι (με την επίδειξη του εγγράφου του ΟΑΕΔ ,που αναφέρει την ανεργία και της αστυνομικής ταυτότητας): 5€

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα).

Η είσοδος των φιλάθλων μας θα γίνει στο σύνολο της από την 2η πεζογέφυρα ενώ οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold θα μπορούν να εισέλθουν είτε από την 2η πεζογέφυρα, είτε από την κεντρική είσοδο του Σταδίου κάνοντας χρήση των χώρων στάθμευσης.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι όσοι φίλαθλοι του Άρη επιθυμούν να παρευρεθούν στον αγώνα, θα πρέπει να εισέλθουν αποκλειστικά από την 3η πεζογέφυρα όπου θα λειτουργεί εκδοτήριο ενώ η φιλοξενία τους θα είναι αυτή που αρμόζει στην ιστορία της ομάδας του Άρη.

Υπενθυμίζουμε στους φιλάθλους της ομάδας μας ότι τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν για όλους τους φιλικούς αγώνες ενώ η διάθεση τους συνεχίζεται από τα σημεία πώλησης που έχουν ήδη ανακοινωθεί. Την ημέρα του αγώνα θα υπάρχει η δυνατότητα προμήθειας τους από ειδικό σταντ που θα βρίσκεται δίπλα στο εκδοτήριο εισιτηρίων, το οποίο θα λειτουργεί από τις 18:30.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!

To Top