ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Οδηγός” για τη Λεωφόρο: Ο Άρης στις 15 τελευταίες νίκες του δεν έχει δεχθεί γκολ

Ο Άρης ηττήθηκε από την ΑΕΚ στο τελευταίο παιχνίδι των πλέι οφ, χάνοντας την ευκαιρία να αποσπαστεί στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Παραμένει βέβαια στη θέση αυτή αλλά τρεις βαθμούς μπροστά από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και σήμερα έχει την ευκαιρία να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Η Superleague έδωσε ενδιαφέροντα στοιχεία για την πορεία των κίτρινων στο φετινό πρωτάθλημα:

– Έκανε δύο ήττες στα τρία πρώτα παιχνίδια των Playoffs, αφού είχε τελειώσει την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος αήττητος σε έξι. 

– Ανάμεσα στα έξι που δεν έχασε ήταν και τα εκτός έδρας με ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

– Ο Άρης έχει δύο ήττες τώρα στα εννέα τελευταία.

Ξεκίνησε αήττητος στα επτά πρώτα, αλλά έκανε επτά ήττες στα 22 που
ακολούθησαν.

Έχει χάσει έξι από τα 17 μέσα στο 2021, αφού είχε μια ήττα στα 12 προηγούμενα.

Κέρδισε τα έξι από τα επτά πρώτα, αλλά στα επόμενα 22 κέρδισε άλλα 10.

– Και στις 15 τελευταίες νίκες του δεν έχει δεχτεί γκολ! Κάτι τέτοιο έχει να συμβεί από την πρεμιέρα, όταν νίκησε 3-1 τη Λαμία, αφού είχε βρεθεί πίσω στο σκορ. Οι εννέα από τις 15 τελευταίες νίκες του είναι με 1-0, τρεις με 2-0 και τρεις με 3-0!

– Η τελευταία ισοπαλία του ήταν στην Τούμπα, όπου πήρε 2-2. Ήταν το δεύτερο μόλις παιχνίδι του στη σεζόν, όπου προηγήθηκε, αλλά δεν νίκησε.

– Μόνο στα παιχνίδια με τον Αστέρα Τρίπολης, που έχασε, και τον ΠΑΟΚ, που έφερε ισοπαλία, δεν κατάφερε να πετύχει νίκη, αν και προηγήθηκε. Στα άλλα 15 που βρέθηκε μπροστά στο σκορ τα κέρδισε.

Είχε σκοράρει και στα 12 πρώτα της σεζόν, αλλά έβαλε γκολ στη συνέχεια σε πέντε από τα 10. Τώρα έχει σκοράρει σε έξι από τα επτά τελευταία.

– Έχει κρατήσει το «μηδέν» σε 17 παιχνίδια. Το έκανε στα επτά από τα 12 τελευταία.

To Top